facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Briskeby Videregående Skole

Briskeby Videregående Skole

Info

Dette er den offisielle Facebook-siden til Briskeby Videregående Skole as.

Historie

Briskeby er en videregående skole for hørselshemmede som ligger i Lier, nær Drammen. Skolen er en del av HLF Briskeby Kompetansesenter as.

Senteret er eid av Hørselshemmedes Landsforbund (HLF) og driver skole, kurs og rehabiliteringsvirksomhet rettet mot hørselshemmede.

Briskeby har lange tradisjoner som skole. Til tross for skiftende skolesystemer, reformer og omlegginger har alltid skolen stått som det sentrale i vår virksomhet. Vi er svært stolte av det gode miljøet og de utallige dyktige elevene vi har og har hatt, og for oss er det et privilegium å få arbeide med disse flotte ungdommene.

Vi har i dag en kombinasjon av et bredt spekter av retninger og linjer på videregående nivå og et unikt, tilpasset hørselsvennlig miljø med aktiviteter i og utenfor skoletiden.

Skolen tilbyr en særskilt tilrettelagt undervisning som bygger på talespråket i lokaler som er utstyrt med hørselstekniske hjelpemidler. I tillegg til det vanlige undervisningstilbudet holder vi også kurs for både lærere og elever i videregående skole.

På Briskeby er det normalt å være ung og hørselshemmet!

Adresse: Ringeriksveien 77, 3402 Lier, Norway
Telefonnummer: 32226500
By: Lier
Rute: Ringeriksveien 77
Postnummer: 3402


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Briskeby videregående skole ansatte, HLF Briskeby, Briskeby vgs hybel, Briskeby kompetansesenter, Briskeby tinnitus, Briskeby Oslo, Iskole Briskeby, Briskeby videregående skole organisasjonsnummer
Anmeldelser
Fantastisk skole.. tidligere elev. Dyktige mennesker!
Fantastisk sted!
Veldig behagelig sted, gir ro. Fine mennesker
Gått på tinnituskurs. Flott personell.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Briskeby Videregående Skole.

Lier videregående skole

åpningstider, plassering. Ringeriksveien 77 kart bykart, satellitt visning. Briskeby Videregående Skole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Briskeby Videregående Skole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Briskeby Videregående Skole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
St. Hallvard videregående skole St. Hallvard videregående skole 1 km Møteplassen #ELEViJOBB arrangeres årlig i aulaen på skolen. Arrangementet etableres s...
St. Hallvard Videregående Skole St. Hallvard Videregående Skole 1 km Møteplassen #ELEViJOBB arrangeres årlig i aulaen på skolen. Arrangementet etableres s...
St. Hallvard VGS St. Hallvard VGS 1 km for liten plass i forhold til mengden elver, blir nesten trampet ned hvert friminutt.
Lier videregående skole Lier videregående skole 1 km Supert skole. Imøtekommende ansatte med et godt hjerte og mange flotte elever.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler