facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BRO

BRO

Info

Nede på Bro finner du restauranten hvor vi inviterer deg på en kystgastronomisk reise. Oppe på Bro serveres frokost, lunsj og småretter, bar og kultur."Restaurant Bro Kystgastronomi inviterer deg på en reise med sesongens råvarer i fokus. Vi ønsker å gi deg en fantastisk restaurantopplevelse med lokale råvarer i fokus. Velkommen!"
Adresse: Notenesgata 1 , Ålesund 6002, NO
Telefonnummer: 70 30 81 81
on.orborb@gnikoob
By: Ålesund
Rute: Notenesgata 1
Postnummer: 6002relaterte søk: bro ålesund, bro meny, bro eller bru, bro danmark, bro restaurant ålesund, ulike typer broer, bro ålesund meny, bro meme
Nærliggende lignende selskaper
Kebab House Kebab House 54 meter
Apotekergata No. 5 Apotekergata No. 5 111 meter
Hoffmann Grill & Coffee-house Hoffmann Grill & Coffee-house 374 meter Oversatt av Google Unngå, tacoene deres er bare søppel. Jeg har aldri spist noe hvis ...
Teaterfabrikken Teaterfabrikken 379 meter Eldre serveringspersonale går rundt og hysjar på voksne folk som har betalt godt for ...
Steinovnen Bar & Pizzeria Steinovnen Bar & Pizzeria 746 meter Heilt ok, lite smak på maten. Braut fleire korona-reglar. Hadde ikkje bestikk på ein ...
Fish og Chips Boden Fish og Chips Boden 926 meter Veldig fornøyd med service og ikke minst maten. Og det har jeg alltid vært!
Sunn og Nam Sunn og Nam 10 km Ubehagelig opplevelse. Fikk servert feil rett og når jeg sa ifra så ble jeg kjeftet p...
Anmeldelser
Vi ønsket å spise fersk fisk til lunsj i Ålesund. Vi bestilte "dagens fangst" som var Steinbit. Veldig god mat. Eneste negative var at det manglet poteter til. I stedet var det flak av ferske reddiker. Porsjoen var liten, slik det pleier å være på fine restauranter. Så jeg fikk desverre ingen metthet følelse.
Veldig koselig og populært sted og veldig god beliggenhet. Skjermet fra trafikk og enkelte steder ute er det også ganske lunt. Grei prisnivå. Utrolig fint inne etter at de pusset opp. Et besøk hit anbefales.
Flott matopplevelse, kokkene lager spennende og gode retter. Må trekke litt for feil på menyen, vi fikk ikke helt det vi var forespeilet til dessert. Vil anbefale stedet, spesielt om du er glad i sjømat.
Servitøren snakket nedlatende til oss. Serverte en drink med alkohol selv om venninnen min ba om en alkoholfritt. Hun hadde bare lyst på en slik, men tenk om det hadde blitt servert til en som kom seg ut av rusbehandling... På tide å lære opp sine bartendere service.
Hyggelig spisested som er smakfullt innredet med fin utsikt over brosundet i Ålesund. Serverer enkel frokost buffet hver tirsdag til fredag fra 0700-1100 for 50 kr. God og smakfull mat.
Veldig bra! Velbalansert og gode smaker. Jeg tror Breiflabben her er den beste fiskeretten jeg har spist
Maten var svært god - langt over det man kan forvente å få på en restaurant. Anbefaler spesielt sjøkreps som og kommer ferdig skrelt. Så slipper du å søle med spesialbestikk.Veldig bra vinkart og egen sommelier. Også godt utvalg dessertviner over 20 som er helt uvanlig. Litt få typer ølfat å velge mellom bare Hansa og tyskt hveteøl. Så man kan ikke lage øl-drikkemeny. Totalt sett en gastronomisk opplevelse helt i norgestoppen. Kan sammenlignes med Cornelius utenfor Bergen eller Solstrand Fjordhotel sin ala carte som referanse på smak og kvalitet. God service. Kort ventetid på mat. Høg men riktig pris. De har og smaksmeny vist du ønsker en mer Michelin opplevelse i stedet for rent måltid mer ala Bare eller 1887. Anbefales for alle som tar en tur til Ålesund.
Fin atmosfære smaksopplevelser
Meget hyggelig kelnere, God atmosfære, maten var ikke helt etter min smak.Ok dessert
Kjempegod mat som var meget fint presentert. Veldig fristende å spise der. Oppmerksom kelner og en generelt fin opplevelse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler