facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Broen over Ring 3 ved Ullevål Stadion

"Ullevaal Stadion - nasjonalanlegget for fotball i Norge. Nå er Ullevaal Stadion mye mer enn bare fotball. Vi er blitt et opplevelsessenter der man foruten landskamper kan oppleve konserter, butikker, kurs - og konferansesenter samt Thon Hotel med 144 rom."
Adresse: Ullevål Stadion , Oslo 0855, NO
By: Oslo
Rute: Ullevål Stadion
Postnummer: 0855


Anmeldelser
Grei stadion. Men glem å ha med noe å drikke selv om det er uåpnet. Er du tørst så skal du betale for drikke inne på stadion
Dårlig kamp, men morsomt å være tilstede allikevel. Kommer tilbake.
Kjempe dyr parkering i forhold til konkurrenter . Man sparer en del hvis man velger andre senter , for eksempel Ullevål P-hus kr.25 pr.halvtime pris intervall . Storo senter kr. 20.pr.time , kr.10 pr.påbegynte halvtime. En krone der og en krone der . Dessuten fant ikke noe toaletter tilgjengelig , kanskje er ikke merket . Storo senter er flere å velge. Det lønne seg å spise på Egon på Storo i stedet for Ullevål.
Ullevål Business Club leverer varene
Joda, det er fin stadion og det var stas å kunne ta kaffepause der i forbindelse med frokost på Thon hotellet.
Sentralt. Tilgjengelig med offentlig kommunikasjon. Gode parkeringsmuligheter. Komplett tilbud med et stort antall butikker og tjenester.
Var der i forbindelse med Ullevål Xtreme.. artig opplevelse. God tilgang til stadion med lettvinte inngangs områder, godt med kiosker.. Syns sikkerheten var litt dårlig.. overrasket av at jeg kunne gå inn på et så stort arrangement uten at sekk osv ble sjekket.
Bra parkering. Dårlig kø opplegg ved kiosken.
Veldig flott anlegg. Mange seter og godt blikk på kampen fra nesten overalt
Rammstein konsert. Full fart inn uten å stampe i kø, noe som er utrolig med 30000 besøkende. Veldig bra lyd! Som fotballstadion aner jeg ikke, for det interesserer meg null, men her burde det holdes flere konserter!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Broen over Ring 3 ved Ullevål Stadion.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Ullevål Stadion kart bykart, satellitt visning. Broen over Ring 3 ved Ullevål Stadion adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Broen over Ring 3 ved Ullevål Stadion. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Broen over Ring 3 ved Ullevål Stadion med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Månejordet Månejordet 635 meter
Medisin Revyen Medisin Revyen 644 meter
Bergsalléen Bergsalléen 911 meter
Damplassen Damplassen 983 meter
Byens beste benk Byens beste benk 1 km Utrolig spennede sted med mye godt å drikke, artige muligheter for aktiviteter og dyk...
Eikeskogen Lunden Eikeskogen Lunden 1 km Ordentlig, spøkelsesaktig preg rundt skogen!
Doen på Sophus Bugges hus Doen på Sophus Bugges hus 1 km Oversatt av Google Mitt favorittsted å studere : Original My favorite place to study...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler