facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Broen ved Blå

"Opening hours may vary. Check current program on our webpages"
Adresse: Brenneriveien 9 , Oslo 0182, NO
By: Oslo
Rute: Brenneriveien 9
Postnummer: 0182


Anmeldelser
Alltid hyggelig å være på Blå. Gratiskonserter søndager, samt søndagsmarked rett utenfor. Minus for litt forvirret personale, selv om jeg mistenker at dette er grunnet underbemanning nå om sommeren.
Vi er kunder her som har betalt 250kr hver for å være her mens det foregår en privat fest i lokalet samtidig. Pga festen får vi kunder som sitter bakerst i lokalet ikke får varmelamper fordi de har brukt mye strøm for festens del av lokalet. Så publikum som er vanlige kunder må fryse mens festens gjester på andre siden av lokalet koser seg med varmelamper
Søndagstur- Blå Markedet. Hva kan være koseligere enn å ta søndagsturen i helgen i Oslo. Dagens var da en tur innom søndagsmarkedet på Blå, hvor stemningen er alltid topp, hvor folk smiler og ler, hvor flerkulturelle og lokalbefolkning sitter på tvers av hverandre i en fin rekkefølge, med sine håndlagde produkter . Det første du ser når du kommer inn er YachiOslo. Hun understreker at produktene sine inspirert fra både India og hennes hjemlandet Taiwan. «Vær så god og sit, her er stolen» sa hu. «Hvis du hat tid kan du gjerne se på kunsten min» hun var så hyggelig at jeg ikke klarte å takke nei. Hun hadde flere små tegnebøker hvor blant annet 17.mai stemningen var tegnet, ansikter fra Oslo, og bylivet. Ved siden av, sto en pen ung dame med skikkelig koselig stand. Hun selger håndlaget naturlig såpebarer med energi fra krystaller. Det første du tenker på når du ser hennes produkter er «jeg må bade nå i badekaret mitt med disse forskjellige fine plantebaserte produkter» Videre, står mange fine kvinner og selger masse forskjellige, fra tekstil til håndverk, smykker og vintage, og mat. Når du ankommer slutten av markedet, finner du en oase bortgjemt mellom trærne. En koselig kafé med hyggelig ansatte ved Akerselva, hvor gummibåtene flyter over elva. Det er alltid bra med en kopp is-latte ved naturen, tenkte jeg. Dagen avsluttet med en deilig glass med is-latte, masse fine bilder, og gode minner. Søndagsmarkedet holder åpent hver søndag 12-17:00
Koselig lite konsertlokale og hyggelig betjening.
Her er det mye trykk og stemning, veldig hyggelig vektere! Anbefalers å besøke når du er i Oslo
Ligger fint til med elven, mye flott Street art i nærheten. Stedet er dyrt, dårlig renhold og service kunne vært bedre. Sannsynligvis ikke min type plass. Andre virket å kose seg. Fin utsikt. Ligger i nærheten av Vulkan mathallen.
Nå dømmer jeg lokalet utifra gårsdagens konsert. Magisk! Donny Benet gjorde en framifrå konsert og energi og instrumentferdighet var helmaks.
Vaktene er av det laveste kaliberet jeg noensinne har opplevd. Kom hit med en venn for å møte en annen vennegjeng som allerede hadde kommet. Jeg og vennen min slapp ikke inn fordi vi ikke var «minoritets-homoseksuelle» var forklaringen fra vakten. Hvis ikke dette er diskriminering vet jeg ikke hva som er det. Deretter var forklaringen at utestedet var fullt, selv om 20 andre fikk gå inn. Unngå dette stedet.
Veldig flott uteservering langs Akerselva i et trivelig område med vekt på kunst og kultur. Særpreget konsertlokale innendørs, men med skjemmende søyler som tar sikten. Stort sett god lyd. Overpriset øl trekker ned, men det er sikkert det som finansierer kulturen.
En av Oslo kultur skatter, a must see for anyone not from here
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Broen ved Blå.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Brenneriveien 9 kart bykart, satellitt visning. Broen ved Blå adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Broen ved Blå. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Broen ved Blå med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler