facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bronseplassen Vikingmarked

Info

Bronseplassen Vikingmarked arrangeres den andre helgen i juli hvert år.
I år samles rundt 300 vikinger fra hele Europa.

Sehjemmesiden for mer informasjon:
http://www.agderviking.org

Historie

Bronseplassen Vikingmarked arrangeres i 2017 for 21. året på rad.
I år samles rundt 300 vikinger fra hele Europa.

Se arrangementet for mer informasjon:
https://www.facebook.com/events/1772455816400211/?ref=ts&fref=ts

Produkter

Historiske reproduksjoner, opplevelser, aktiviteter, demonstrering av håndverk



"Bronseplassen, Norges eldste rekonstruerte bronsealdergård åpner for sesongen 8.mai kl 1200.Den ligger i Høvåg, Lillesand kommune og sto ferdig i 1994. Grundig forskning på bronsealder resulterte i romanen ”Sjamanens Hest” av Helge SR Grønli og Eli Solgaard. Dette ga ideen til å bygge bronsealderlanghuset og visualisere det lille samfunnet de skrev om i romanen.Se oppdatert informasjon på hjemmesiden for vikingarrangementer, -markeder o.l.Åpningstider 20237.mai-25.juni, søndager: 12-15juli alle dager: 12-15Vikingtreff 7,8,9. juli: 12-14Galleri Bergtatt åpent alle dager i juli 12-15August: Stengt. Bronsplassen er utleid."
Adresse: Randvigsdalen, 4770 Høvåg
Telefonnummer: 97755483
gro.gnikivredga@dekram
By: Høvåg
Rute: Randvigsdalen
Postnummer: 4770



relaterte søk: vikingmarked 2018, borre vikingmarked 2018, bronseplassen 2018, vikingmarked bronseplassen 2018, agder vikinglag, vikinger i agder, viking marked, vikingmarked 2018 bergen
Anmeldelser
Bueskyting for voksne å barn + andre leker for barn Mye fint å se i de forskjellige bodene å ting som blei laget på plassen. Turløype som passer for barn. Å i ennen av plassen et koselig vann. Koselig plass for alle aldre Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Fantastisk og lærerik plass! Mye historie å hente her, spesielt under det årlige vikingmarkedet!
Var det på viking marked ,mye aktivitet og folkBesøkte stedetPå en helgedag
Bronsjeplassen viser noe av den fordums vikingkulturen som gjennom mot og høy evne til verdiskapning, ga grunnlag for den velstand vi nyter godt av i dag. Her er fine naturområder med innlagte aktiviteteregnet for voksne og barn.
Jeg ga tre stjerner fordi jeg bare har vært der under viking festival, med den ville jeg gitt fire. Et hyggelig sted for en tur med barn og barnebarn. Fin måte og formidle norrøn historie med langhus og labyrint. Et fint lite vann til padleturer er det også.
Vi var på vikingmarked og det var veldig moro.
Fantastisk plass med mye historie og eutentiske byggverk
Et magisk sted alle burde besøke. Omvisning og historie du ikke finner i historiebøkene. Veldig kjekt for store og små!
Fantastisk plass, med flotte folk. Utrolig kult å se hvordan vikingene kanskje levde. Jeg er selv en viking, og det er som sagt kult å se hvordan andre vikinger lever.
Anbefales på alle måtte!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bronseplassen Vikingmarked.

Høvåg historisk museum

åpningstider, plassering. Randvigsdalen kart bykart, satellitt visning. Bronseplassen Vikingmarked adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bronseplassen Vikingmarked. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bronseplassen Vikingmarked med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler