facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brumunddal Dekk

Brumunddal Dekk
"Vi tar vare på dekkene dine med vask og dekkhotellForhandler av dekk og felger til: bil, MC, plenklippere, søfresere og trillebårVed behov utfører vi oljeskift og småreperasjoner. Kan stå til tjeneste med bestilling av MC deler og batterier"
Adresse: Jemtlandsvegen 4, 2380 Brumunddal
Telefonnummer: 62352521
By: Brumunddal
Rute: Jemtlandsvegen 4
Postnummer: 2380


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: dekklåven brumunddal, dekk delbetaling, dekklåven furnes brumunddal, mc dekk hamar, dekk hamar, forhandlere av michelin dekk, bildekk elverum, dekk nettbutikk
Nærliggende lignende selskaper
Absolut Dekkservice Absolut Dekkservice 2 km Fantastisk service!
Dekklåven Dekklåven 6 km Brukt de før. Hyggelig og god service men de har prisa seg helt ut spesielt på vinter...
Anmeldelser
Like hyggelig som ellers. Kunnskapsrik eier og driver, Finn.
Service står til 6 stjerner, punkterte og dekket kunne ikke lappes. De hadde dekk på lager, fikk 2 nye bak på 30 minutter .
Ring til Finn på Brumunddal dekk hvis du trenger nye dekk! Super service og som regel en god pris på lur. Vi kjører gjerne fra Dokka til Br.dal for å handle dekk når dekkene har gjort sitt!
Kjapp grei service, kan anbefales. Meget bra dekkhotell også. Har brukt dem i flere år og har vært meget godt fornøyd hver gang.
Skulle fra Elverum til Sør-Fron og tilbake på samme dag, mista dekktrykk ved Brummundal, fikk dradd meg fram til Brummundal Dekk med et nødskrik, og fikk lynkjapp og veldig hyggelig topp service! Anbefales å det varmeste!!
Utrolig god service! Bilen min sto på et annet verksted med punktert dekk, fikk tilbud om å kjøpe nye dekk til 8563,- på dette verkstedet, men tok én telefon til Brumunddal Dekk som sa at de kunne hente dekket og reparere det, dermed sparte jeg flere tusen. Brumunddal Dekk anbefales på det STERKESTE! :
God service! Etter punktering, så kom jeg like før stengetid på en lørdag, tar seg likevel tid til og hjelpe meg med og ordne 4 nye dekk, selvom det er over stengetid.. anbefales!
Fantastisk service og tilgjengelighet helt enestående for en stakkar som fikk en 8 cm lang skrue inn i dekket som disse fikset på 1-2-3
Lyt væra beste plassen å fixe dekk, bil, motorsykkel, etc.. Trivelige folk.... Bare vælstand
God service hyggelig ansatte og raske. Anbefales på det sterkeste
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler