facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brygg Selv

Adresse: Haslevollen 3 A , Oslo 0579, NO
Telefonnummer: 992 92 292
By: Oslo
Rute: Haslevollen 3 A
Postnummer: 0579


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-20:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterte søk: bryggselv oslo, bryggselv åpningstider, bryggselv larvik, brygging, bryggselv stavanger, bryggselv ølsett, bryggselv asker, ølbrygging
Nærliggende lignende selskaper
Bryggeland Bryggeland 1 km
Anmeldelser
Veldig fint kvalitet. Veldig hyggelig ansatte, kan mye og sorger for bra kundeservice og møter kunder forventende. Kjøpte har to ganger, veldig bra kvalitet begge to ganger!
Ring butikken og sjekk om de har det du skal kjøpe, hvis du ikke er hypp på en bomtur. Mange tomme hyller og knagger, selv om hovedlageret er fylt opp. Ikke første gangen jeg går tomhendt derfra, men siste gang jeg besøker den butikken.
Hyggelig og kunnskapsrik betjening, stortvutvalg. Enkel tilgang.
Alltid super på hjelp og utvalg.
Hyggelig betjening med god kompetanse
Bra butikk med godt utvalg. Jeg er dessverre svært skuffet over at de for tiden kun tar forhåndsbestillinger. Det står på nettsiden at de gjør dem ferdig så snart som mulig, men har nå to ganger opplevd å ikke kunne hente bestillingen samme dag, selv om det bestilles innen siste frist for dagen. Det blir rett og slett for sløvt.
Veldig behjelpelig arbeidere som forklarte og viste hva som behøves for grunnleggende hjemmebrygging!
Prima utvalg og hyggelig betjening.
Proft, dreven betjening med gode tips og triks. Litt dyrt, kunne godt gitt litt prosent avslag på store innkjøp. Det går fort en del spenn når man først stikker innom. Jeg ville for eksempel ikke kjøpt et enkel gjæringskar til 300kr, som koster 100kr på Europris. Mange feller for nybegynnere så vær litt obs, sjekk ut pris på det du faktisk trenger mm.
Det er ikke bare hyggelig betjening hos Brygg Selv. De har også ganske stive priser. For eksempel tar de fast påslag pr kg når de maler malt. Dermed tjener de rått på de som kjøper mye, uten å nevne at det kanskje ville lønne seg å kjøpe utstyr til å male hjemme. Faktisk er det flere negative episoder med Brygg Selv. Heldigvis finnes det alternative muligheter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler