facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bryggekanten Mat og Vinhus

Bryggekanten Mat og Vinhus

Info

Nyoppusset restaurant i Helgeroa!

Adresse: Strandebakken 103 , Helgeroa 3295, NO
Telefonnummer: 911 76 548
By: Helgeroa
Rute: Strandebakken 103
Postnummer: 3295


åpningstider

Onsdag: 18:00-23:00
Torsdag: 18:00-23:00
Fredag: 18:00-02:00
Lørdag: 12:00-02:00
Søndag: 12:00-23:00


relaterte søk: bryggekanten helgeroa, sydvesten helgeroa meny, sydvesten helgeroa, helgeroa marina, bryggekanten helgeroa meny, restaurant helgeroa, mat helgeroa
Anmeldelser
Bestillte pizza og fiskesuppe. Pizzaen var god, men fiskesuppa var alt annet enn god. Kjennes mest ut som posesuppe fra toro med reker og kreps i lake, fant to fiskebiter. Ble servert med opptinet loff som var bløt i skorpa og tørr ellers, med rømmedressing ved siden av. Kom ingen å spurte hvordan maten var, og sikkert en grunn til at det skal betales på forhånd. Legger sjelden ut anmeldelser, men dette her vat helt krise! Ligger fint til da, rett ved havet men det veier desverre ikke opp.
Vi var her 2 dager på rad for maten og servicen var helt topp. Flott atmosfære og beliggenhet. Jeg skal iallefall komme tilbake hit for det er det verdt.
Maten var god, men kalde triste lokaler med lite utsyn. Har spist der tidligere, men da var det fint vær slik at vi kunne sitte ute. Det var mye triveligere. Det ble spilt alt for høy rockemusikk etter hvert som lokalet ble fylt. Da dro vi raskt. Trives best på restauranter der vi får tatt bestillingen ved bordet. God mat veide allikevel opp for totalopplevelse.
Ikke fornøyd med maten hadde bestilt biffsnadder og det virket som biffen hadde ligget og blitt varmet opp flere ganger men det var såvidt lunk i den. Veldig synd da personale var superhyggelig.
Dette er virkelig noe av det kjipeste jeg har vært borti på lenge. I første omgang er smittevernet her elendig. Det var vanskelig å finne håndsprit, og toalettene hadde gammel utvannet såpe som det var umulig å vaske hendene med. Videre vasker ikke servitørene bordene noe særlig grundig, og da heller ikke med noe annet det som virker som en gammel klut. Videre er opprydningog renslighet verdt å nevne, som avbildet blir som regel flere av bordene stående oversvømt med tidligere gjesters rester, og det kan ta god tid før dette blir ryddet opp og bort. Ikke særlig sjarmerende. Betjeningen virker ikke som at de er trent eller fått opplæring i jobben sin. Manglende service-innstilling og svært ineffektive, når bordene er stappa gir det ikke mening at en servitør passerer bordet flere ganger tomhendt uten å ta med seg noe som helst. Til slutt må man jo nevne maten, som jeg nesten ikke har lyst til å skrive om engang. Rekesandwichen bestod av vandige reker fra lake og tilbehøret var smakløst og tamt. Chicken basket bestod av de fire minste kyllingklubbene jeg har sett i mitt liv, med 3 forskjellige sauser som virket ganske tilfeldig valgt. Karridressing til BBQ??? Pizzaen var veldig tam, og varierte mellom å være litt for godt stekt og smakløs, til å være understekt og smakløs. Det eneste positive med dette stedet er beliggenheten og et ellers stilig lokale med masse potensiale. Anbefaler virkelig ingen å dra hit før det gjøres noen drastiske endringer, som gjest er dette bortkasting av både tid og penger.
Topp mat, rikelig utvalg av mye forskjellig Har spist her mange ganger de siste sesongene og vært like fornøyd hver gang !
Her kaster man penger i havet. Selv med den fine sjø utsikten redder ikke det noe. Servitørene virka ikke som d hadde noe trening eller kunnskap på hva de skulle gjøre. Bestillte maten inne, hvor det ikke var nok renne glass eller bestikk. Det burde vært et signal på at man skal snu og gå et annet sted. Prøvde å bestille en rett til bordet med kyllingnuggets. Da fikk vi beskjed om at de var utsolgt. Ikke noe problem Bestilte kylling quesadilla. Isteden for å si at de var tomt for kylling, så fikk jeg kjøttdeig. Ser ut som de har brukt 5 minutter på å ta litt ost og kjøttdeig i en tortilla og kalde tortillachips ved siden av Når jeg sa ifra til servitøren fikk jeg ikke noe beklagelse eller et alternativ. Spurte selv om jeg kunne få noe annet, men det var ikke mulig. Følte meg svindlet av å betale over 200kr for dette. Det var skittent rundt omkring, hunder som bjeffer og fugler som ville ha matrestene etter kunder som hadde gått.
Fikk maten til forskjellige tider. Det er greit nok at det blir informert om dette, men allikavel dårlig når en sitter og venter og de andre spiser. Maten kom ut kald. Måtte hente bestikk selv. Leitet etter servitør for å få noe å spise med. Kommer nok ikke igjen. Til de prisene så forventer man litt mer.Mat: 2/5
Vente lenge på mate er ok men ingenting kommer samtidig og flere av oss hadde spist opp og var klare til og dra når andre fikk maten sin. Biffen som leveres på lavastein som skal stekes videre var allerede stekt helt ++ så den var for mye stekt når jeg fikk.Mat: 2/5
Fantastisk mat beste jeg har hvert borti på lenge og drikke til rimelig pris, rask servering, god stemning, nydelig beliggenhet og utsikt og sist men ikke minst superhyggelig personale. Kommer definitivt tilbake
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bryggekanten Mat og Vinhus.

Helgeroa biffrestauranter

åpningstider, plassering. Strandebakken 103 helgeroa ıskrem og frossen yoghurt kart bykart, satellitt visning. Bryggekanten Mat og Vinhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bryggekanten Mat og Vinhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bryggekanten Mat og Vinhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler