facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bryggen Senter Hommersåk As

Bryggen Senter Hommersåk As

Info

Velkommen til Bryggen Senter Hommersåk. -Ditt lokale kjøpesenter. På vår Facebook side vil dere få nyttig informasjon rundt senteret samt hva vi kan tilby.

Historie

Velkommen til Bryggen Senter Hommersåk.

-Ditt lokale kjøpesenter.

På vår Facebook side vil dere få nyttig informasjon om aktiviteter rundt senteret, gode tilbud samt hva vi har å tilby. Klikk deg gjerne videre til vår nettside ytterligere informasjon.

Adresse: Kaiveien 27, 4311 Hommersåk
Telefonnummer: 51 60 56 42
ten.esyl@retnesneggyrb
By: Hommersåk
Rute: Kaiveien 27
Postnummer: 4311


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 05:00 - 23:00


relaterte søk: hommersåk wok og sushi bar, bryggebakeren hommersåk, bryggen boutique, hommersåk wok og sushibar, butikker hommersåk, hommersåk sushi, nille hommersåk åpningstider, hommersåk sushi bar
Anmeldelser
Bryggen senter på Hommersåk har en helt super kafe. De baker varene sine selv, og ha verdens beste rundstykker. De små og lekre og er så sprø at du nyter hver bit du tar. Brød varene er helt utrolig smakfulle med sprø skorpe og delikat utseende . Anbefales på det varmeste å ta et besøk. Da vil du se at de støtter gjenbrukt - alle møblene er gjenbrukt stue møbler og inventaret også. - det er også kopper og tallerkener. Veldig spesiell Kafé
Savnet REMA,men herlige softis på bakeriet,fin plass ute til å nyte den
God plass alt i nærheten av butikker
Bryggebakeren har en jobb å gjøre!Køen bare økte på mens de ansatte lagde påsmurte rundstykker og sto og kikka i mikro-ovnen.Må vel gå an å lage en buffer med et utvalg smørbrød.
Greit lite senter med det meste, koselige butikker og et utrolig bakeri, Kina restaurant med det lille ekstra
En del tomme lokaler som gjør at det ikke er det kjekkeste senteret å gå til. Fin matvarebutikk og noen andre mindre butikker som bakri, frisør, klesbutikk og nille, men det er det. Finnes en restaurant på utsiden og noen andre matavrebutikker i området. Koslig kai på utsiden med et lite sitteområdet, og ellers god parkeringsplass på begge sider av senteret.
Koselig senter, men leit med tomme lokaler når senteret ikke er av de største.
Her er det et bra bakeri med veldig godt utvalg og bilige priser.løp og kjøp
Mye utskifting av butikker til tider. Blitt bedre med årene.
Fin matbutikk og godt bakeri. Lite utvalg av andre butikker. Flere lokaler står tomme. Det er krunglete å komme seg frem til matbutikken, fordi man fra bryggen, må gå igjennom hele senteret for å komme dit.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler