facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brygghuset

Brygghuset

Info

Sandar Haandverksbryggeri serverer eget øl, samt det beste fra små kvalitetsbryggeri ifra inn- og utland på Brygghuset. Godt øl, ikke no jåleri.
Vel møtt!

Historie

Vi tilbyr egetbrygget øl i flere varianter, samt haandverksbrygget øl fra Norge og resten av verden.

Vi brygger øl slik vi mener øl skal brygges, med masse av de beste råvarene, samt en solid porson kjærlighet og ekte haandverk.

Besøk oss på Brygghuset vårt og smak på alt det gode ølverden har å by på, og bli med på ølrevolusjonen du også!

Vår oppgave

Vi vil vise frem den store variasjonen som finnes innen øl. Hos oss kan du smake alt fra lyse og lette ølvarianter, til mørke og komplekse øl.

Produkter

Haandverksbrygget øl

Kunder i restaurant- eller serveringsbransjen bes kontakte bryggeriet på e-post: [email protected]

Adresse: Torggata 4 , Sandefjord 3210, NO
Telefonnummer: 916 23 423
on.ggyrbradnas@tsop
By: Sandefjord
Rute: Torggata 4
Postnummer: 3210


åpningstider

Torsdag: 16:00-23:00
Fredag: 16:00-02:30
Lørdag: 13:00-02:30
Søndag: 13:00-23:00


relaterte søk: brygghuset fiskebäckskil, brygghuset oslo, brygghuset meny, brygghuset farsund, brygghuset kristiansand, brygghuset trondheim, brygghuset fiskebäckskil meny, fiskebackskil
Anmeldelser
Utmerket bryggeri pub, svært bra utvalg fra tap og flaske. God og kunskapsrik service.
God stemning og bra utvalg av øl. Mye spennende surøl til gode priser. Sjekk åpningstidene.
Hyggelig sted, lav musikk så det går å prate, kjempe utvalg på spesial øl. Her er det alltid folk, men aldri helt fullt.
Tidenes meny 295 forjellige på flaske å 13 på tapp
Mye øl, lite kunnskap! Vi var åtte gutter ute for å kose oss, flere av oss er glad i godt øl og det er alltid gøy å smake på noe nytt. Men grunnen til at det kun blir 3 stjerner er kunnskapen til mannskapet bak tappekranene. Her var beskrivelse av øl og anbefalinger ikke tilstede... "tror" var ett ord som gikk igjen ved hver bestilling. Pris: 4* blir ikke blakk av å smake på mange øl Sted: 4* Morsomt med shuffle board, kult med ett 60'talls innredet hjørne i lokalet med sittegruppe for større grupper. Trekk for mindre reint toalett. Utvalg: 4+ * Ikke mye å kunne trekke fra men 3 forskjellige hvete øl blir for min del litt snaut. Kunnskap: 1*
Fantastisk øl, godt utvalg, hyggelig betjening, shuffleboard og god stemning. Jeg mener at det ville vært bedre med noen flere varianter av vin og noen snillere øltyper, for dem som ikke er ihuga ølfans.
Sandefjord og Vestfolds beste utvalg på spesial øl. Her finner du noe skulte skatter som ikke er å oppdrive overalt .
Meget bra utvalg av håndverksøl, shuffleboard er gratis i ukedagene. Bra pizzaordning med naboene Perfect Pizza Service kunne vært noe hyggeligere, smil mer
Bra utvalg av øl, trivelig ansatte, og shuffelboard!!... Men har vært der noen ganger nå hvor det er varmt, veeeeldig varmt.... sandar sauna varmt, og det er veldig varmt.
Byens desidert største utvalg av Øl, Her finner du øl fra ordentlige microbryggerier også lokale. Her kan du til og med få smaksprøver på de ulike fatøl. Ta beina fatt og besøk de i dag.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brygghuset.

Sandefjord puber

åpningstider, plassering. Torggata 4 sandefjord bryggerier kart bykart, satellitt visning. Brygghuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brygghuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brygghuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Thaulows Cafe & Bar Thaulows Cafe & Bar 330 meter Intimt og koselig.
James Clark Pub & Restaurant James Clark Pub & Restaurant 391 meter Godt utvalg i øl og whisky. Litt overrasket over at bar-staff ikke vet hva et stoutgl...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler