facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bryggjen i Bud

Adresse: 6430 Bud, Norway
Telefonnummer: +4771261111
By: Bud
Postnummer: 6430


Nærliggende lignende selskaper
Bryggjen Bud Bryggjen Bud 35 meter Ekstrem god fiskesuppe, kjøttboller og dessert. Koster 350/voksen men utrolig mye og ...
Restaurant Slipen Restaurant Slipen 192 meter
Anmeldelser
God norsk mat! Potetballen anbefales på det sterkeste.
Veldig bra...god mat og skikkelig triveligt....
God tradisjonsmat og hyggjeleg vertskap - samt flott panorama ut mot havet.
Flott plass, god mat. Meget hyggelig driver og lfcmann.
Stoppet for å spise lunsj etter noen mil på MC i diverse vær. Glemte alt av vått og surt vær etter fantastisk fiskesuppe i sjarmerende lokaler driftet av herlige ansatte som virkelig fikk oss til å føle oss velkomne. Anbefales på det sterkeste, og vi skal garantert tilbake!
Nydelige blåskjell og klippfisk, men totalt mislykket biff. Biffen var bitteliten, altfor tynn og gjennomstekt tørr til tross for bestilt medium. Bordet var skikkelig vaklevorent og det burde de fikset siden de visste om det.."Ja, det bordet der er litt håpløst.."
Veldig god mat og hyggelig betjening. Potetene trekker litt ned
Vi var på gjennomreise og dro tilfeldigvis innom Bryggjen i Bud. Her tok vi hver vår dessertmeny og den var virkelig verdt pengene. Der var det kaffe og alt man kunne ønske seg av kaker og desserter. Lokalet var også koselig med flott utsikt over havet.
En pause i bilkjøring.... da trenger vi litt mat. Hyggelig sted....god parkering.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler