facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bryn Senter

Bryn Senter

Info

Bryn Senter ligger like ved E6/Ring 3 ved Høyenhall i Oslo. Med 45 butikker, Ultra, mange helse- og velværetjenester og 1000 gratis parkeringsplasser er du garantert en god shoppingopplevelse.

Historie

MENY – Floriss – Mix har åpent 9 – 22 (9 – 20)

Antall butikker: 45

Antall p-plasser: 1000 gratis p-plasser

Adresse: Østensjøveien 79, 0667 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 76 14 40
By: Oslo
Rute: Østensjøveien 79
Postnummer: 0667


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 19:00


relaterte søk: bryn senter meny, bryn senter bilvask, bryn senter parkering, bryn senter blomster, bryn senter legekontor, bryn senter apotek, bryn senter åpningstider julen 2018, bryn senter ledige stillinger
Anmeldelser
Bryn er et fint senter. Mange butikker og stort sett hyggelig betjening med untak av MIX i 1.etg. Hadde vunnet kr. 50 på julekalender og ønsket kr. 50,- i kontanter. Ved første forsøk fikk jeg beskjed om at sjefen hadde sagt at det ikke skulle leveres ut penger, jeg kunne kjøpe noe. Ved andre foesøk påsto betjeningen at de ikke hadde kontanter i kassen. Kl. Var over 15.00 på en lørdag så jeg stilte med tvilende til utsagnet og medarbeideren bli da sur og uhøflig. Jeg ønsker ikke å tvinges til å kjøpe noe, jeg har krav på å få utbetalt kontanter. Synd at Bryn senter skal få dårlig rykte pga en butikk.
Bruker dette senteret til å handle daligvarer. I tilleg er det flere kleskjeder her, som Cubus, H&M, BikBok Kappahl, Kicks og Dressmann. Det er disse som jeg husker. Det er og et Apotek også. Jeg bruker også Unilabs når det er behov for det. Det er parkering ute ved inngangen som er mot betaling. I p-huset er det gratis å parkere.
Var på senteret to ganger, men de registrerte ikke at vi kjørte ut så fikk en stor regning for parkering i hele perioden mellom de to besøkene. Veldig ubehagelig opplevelse.
Veldig bra matbutikk. Godt utvalg av butikker ellers. Litt mye invandrere til tider, men bare å holde seg unna. Virker som sikkerheten er ivaretatt.
Var ikke inne, men de hadde jo bensinstasjon utenfor, så fikk fylt opp tanken
Greit senter med butikker for nesten alle slags varer. Stort sett god sørvis av hyggelige ansatte for det meste. Bra spisesteder med ok mat. Trives på senteret.
Bra senter og god plass med parkering. Men nå trekke 1 stjerne for parkering. Var 10 minutter over de 2 timene med gratis parkering og det kostet 32kr. De tilbyr 3 timer gratis parkering som de som er medlem, men jeg glemte å registrere låne bilen. Noe min feil. Men fortsatt dyrt for 10 minutter overtid parkering.
Bryn Senter er et flott sted å handle for alle dine behov. De ansatte er vennlige og hjelpsomme, og prisene er uslåelig. Jeg hadde en flott opplevelse å handle på Bryn Senter og vil anbefale det til alle.
Bryn senter ble lagt et sted hvor ingen skulle tru at nokon kunne drive butikk. Det var før vi som lokalbefolkning skjønte trikset. Senteret ble lagt mellom Ringveien og veien opp til Oppsal forbi Østensjøvannet. Så i forhold til å skaffe kunder, var det genialt. Brønderups salg av tilhengere måtte vike. Så senteret har vært en suksess fra åpning til Ringveien blir lagt ned.
Oslos beste senter. Litt trangt i øvre etasje men verdt et besøk.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bryn Senter med offentlig transport


Bryn senter 30 meter
78A
78B
Bryn senter 30 meter
78A
78B
Bryn senter 190 meter
23
3N
4N
Rognerud 240 meter
3N
78A
78B
Høyenhall 350 meter
1
1E
2
3
4
5

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bryn Senter. Østensjøveien 79 kart bykart, satellitt visning. Bryn Senter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bryn Senter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bryn Senter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler