facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Buddy Gran

Buddy Gran

Info

Buddy Gran er en dyrebutikk som tilbyr kvalitetsvarer til hund, katt, smådyr, fugl, reptiler og fisk. Butikken har egen hundefrisør og flotte dyrerom!

Historie

Buddy Gran er en dyrebutikk som tilbyr kvalitetsvarer til hund, katt, smådyr, fugl og fisk. Butikken har egen hundefrisør og flotte dyrerom!



"Buddy tar sikte på å være den ledende og mest kunnskapsrike zookjeden i Norge. Vi ønsker å tilby våre kunder fullsortiments-butikker med faglig styrke og engasjerte medarbeidere. Vi ønsker å gi deg som kunde en god totalopplevelse basert på riktig dyrehold, personlig service, fagkunnskap og evnen til å tenke nytt. Buddy skal med andre ord ikke kun være et sted hvor du får kjøpt fôr og utstyr, men også et sted hvor du kan få råd, tips og veiledning om dyr og dyrehold."
Adresse: Granstunet Kjøpesenter Smiegata 2, 2750 Gran, Oppland, Norway
Telefonnummer: 91335349
By: Gran
Rute: Granstunet Kjøpesenter Smiegata 2
Postnummer: 2750


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Anmeldelser
Hyggelige betjening, men lite lydhøre for kundens ønsker. Heldigvis finnes andre dyrebutikker, så det blir ikke å benytte Buddy Gran på en stund.
De har gode ansatte, så her drar vi ikke alle over en kam. Jeg følte meg snakket NED til. Vi vet så mye bedre enn alle andre. Skjønner at kjeden fører spesifikke varer, men fryktelig unødvendig å snakke negativt om andre.
Liten men koselig butikk og hyggelig betjening!! Anbefales :
Stor butikk med erfarne ansatte. Hvis man er ute etter noe spesielt, kan de bestille hvis du ønsker uten ekstra kostnader, dette gjelder også eksotiske dyr som tarantella, skorpion, gekko, slanger, osv.
Fin butikk, hyggelig betjening, som er kunnskapsrik. Stort, rent, mye å se på, men litt dyrt
Flinke folk å god service.
God kundebehandling
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Buddy Gran.

Gran dyrebutikk

åpningstider, plassering. Granstunet Kjøpesenter Smiegata 2 gran kjæledyrtjenester kart bykart, satellitt visning. Buddy Gran adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Buddy Gran. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Buddy Gran med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Odin's Bad Odin's Bad 0 meter Tar i mot hunder til klipp, bad, føn og stell. Napping av små raser.
Lassie & Garfield Lassie & Garfield 223 meter Dyrebutikken på Gran
Solrabben Kattepensjonat Solrabben Kattepensjonat 2 km Fantastisk plass for pusene! Flotte folk som driver dette, engasjert og snill, og ett...
Ridgedogs Kennel Ridgedogs Kennel 4 km Ridgedogs Kennel
Hadeland Hundesenter Hadeland Hundesenter 8 km Veldig fint sted. Ryddig og rent inne, og kattene så ut til å ha det kjempefint
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler