facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Budeieforeninga i Ås

Budeieforeninga i Ås

Info

Budeieforeninga -å nytte og nyte ressursar!
Følg oss på @budeieforeninga

Historie

Å nytte: ei budeies viktigste oppgave er å nytte alle tilgjengelige ressurser i kampen for å overleve under trange kår; å nyte disse ressursene i form av god mat eller godt drikke.


Foreningens formål er å fremme oppmerksomhet og kunnskap om ressursutnytting, fortrinnsvis i form av næringsmidler, men også annet, både i et historisk perspektiv og i et samtidsperspektiv. Foreningen er tuftet på respekt og nysgjerrighet for våre forfedres og formødres kunnskap, arbeidsinnsats og evne til å forvalte naturen og dens ressurser på en langsiktig måte, som samtidig kommer mennesket til gode.

Som medlemmer av Budeieforeningen regnes alle studenter,som har betalt medlemskontingent fastsatt av Allmøte, samt gjennomført gjeldende opptakskrav godkjent av styret. Ved fullendt studenttid kan støttemedlemskap tegnes og opprettholdes på ubestemt tid.

Adresse: NMBU, Pb 1224, 1432 Ås, Akershus
By: Ås
Rute: NMBU, Pb 1224
Postnummer: 1432


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler