facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Budget Bilutleie Norge

Budget Bilutleie Norge

Historie

Budget Rent A Car ble grunnlagt i 1958, utformet for å ta seg av “lavprisorienterte” leiere. Vi vet at det å leie en bil kan være dyrt, og derfor har vårt mål i Budget vært å levere vennlig service og produkter av kvalitet til en god pris. Nyt godt av ytterligere ekstrautstyr som Wi-Fi og GPS også.



"Budget Rent A Car ble grunnlagt i 1958, utformet for å ta seg av “lavprisorienterte” leiere. Vi vet at det å leie en bil kan være dyrt, og derfor har vårt mål i Budget vært å levere vennlig service og produkter av kvalitet til en god pris. Nyt godt av ytterligere ekstrautstyr som Wi-Fi og GPS også."
Adresse: Industrigata 17, 2619 Lillehammer
Telefonnummer: +4798900700
By: Lillehammer
Rute: Industrigata 17
Postnummer: 2619


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Budget norge, Bilutleie Oslo, Hertz Bilutleie, Leiebil, Avis Bilutleie, Bilutleie Tromsø, Bilutleie Bergen, Bilutleie Kristiansand
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Budget Bilutleie Norge.

Lillehammer bilutleie

åpningstider, plassering. Industrigata 17 kart bykart, satellitt visning. Budget Bilutleie Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Budget Bilutleie Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Budget Bilutleie Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler