facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bullock

Bullock

Info

Velkommen til fantastiske biffer, drinker og koselig atmosfære! Live musikk hver fredag kl 22:00-01:30 og lørdag 16-18 og igjen fra kl 22:00-01:30.

Historie

Vi åpnet et nytt og moderne steakhose i november 2012.
Restaurant i to etasjer, åpent kjøkken og en koselig bar i midtetasjen med live musikk hver fredag og lørdag.
Velkommen til fantastiske biffer, drinker og koselig atmosfære!

Vår adresse er Skagenkaien 28, 4006 Stavanger i hjertet av Stavanger sentrum, rett ved Clarion Collection Skagen Brygge Hotel.

Inngang også fra baksiden i Skagen.

Bullock Steak & Bar fokuserer på gode råvarer.
Derfor serverer vi kun kjøtt av storferasen Limousin.



Limousin - Den gyldne rase
Limousin er en høyt skattet storferase på grunn av sitt fantastisk møre og velsmakende kjøtt. Rasen har sitt opphav fra Limousin-området i Midt-Frankrike, og her er det funnet 16.000 år gamle hulemalerier som viser okser svært like Limousin.

Limousin avles først og fremst på grunn av sine unike egenskaper i kjøttproduksjon, og stambok for rasen ble etablert allerede midt på 1800-tallet. I Norge har det vært drevet planmessig avl siden 1990-tallet.

Dyrene har usedvanlig kraftig muskulatur i rygg og kryss, og en spesiell kjøttfull bakpart. Rasen kjennetegnes ved høy fertilitet, lett kalving, lav beinprosent, lite fett og at dyrene blir tidlig slaktemodne.

Limousin er utpregede flokkdyr, og i Norge går dyrene fritt ute på grønne beiter fra vår til høst. Om vinteren oppholder de seg i romslige fjøs som sikrer mosjon og frisk luft.

Resultatet er at norsk Limousin gir et fantastisk mørt og kortfibret kjøtt som er lyst og magert, og har en fantastiskt evne til å holde på saftigheten under tilberedening.

Adresse: Skagenkaien 28 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 51 53 66 00
on.kcollub@tsop
By: Stavanger
Rute: Skagenkaien 28
Postnummer: 4006



relaterte søk: bullock stavanger, sandra bullock son, sandra bullock, bullock deadwood, bullock meny, sandra bullock age, bullock animal, sandra bullock husband
Anmeldelser
Helt feil lokale for det lydnivået på en fredagskveld. Lavt under taket og lite støydempende tiltak gjør at lyden fyller rommet. Fullstendig umulig å snakke. Hyggelig personale som hjalp oss med å sette sammen bord, og jeg synes litt synd på dem som må jobbe i slik helsefarlig høyt støynivå.Service: 5/5
Koselig sted , vi var heldige ift at det ikke var no særlig travelt. Mat og drikke var under par. Den som lagde mohito en var antagelig blind , makan til mye mørke blader , gjør opplevelsen mildt sagt mindre bra. Indrefileten var helt ok , noe godt stekt ift bestillt men ok. Bernaisesaus var helt jævelig og det stemte godt med sausen som kom med entrecôte , kjøttet der var også mindre bra. Skalldyr pasta og kylling salat fikk begge tommel opp. Mye måker og liten viljeevne?til å rydde og følge med.
Vi hadde 3-retters julemeny med tilhørende vinpakke. Maten var middelmådig, og jeg kunne lagd bedre mat selv. Høydepunktet var de fløtegratinerte potetene. Vinpakken var særdeles skuffende. Det skal sies at det var rause vinglass som ble skjenket. Betjeningen var hyggelig, men når det begynte å komme mye folk julebordsesong glemte de f.eks å komme med vin til desserten og vi måtte tilslutt etterspør dette.
Veldig hyggelig sted med god mat. Var faktisk åpent på søndag, da det virker som det meste av bra restauranter er stengt søndag og mandag. Kyllingretten var veldig god! Indrefileten hadde også bra smak. Var litt mye stekt til å kalles medium, men gode råvarer. Super service hele veien : Anbefales!
Fantastisk blid og koselig servitør, mye og nydelig matHilsen Helene kokkMat: 5/5
Koselig atmosfære i 2.etg. En smule mørkt lokale gjorde det vanskelig å lese menyen. God mat, passe stor porsjon men kjøttet var noe "strenglete" med mye sener, men godt på smak. Vanskelig å få kontakt med servitører for påfyll av drikke. Ok priser.Mat: 4/5
God mat og store porsjoner. Hyggelig og service vennelig betjening. Litt kaldt i lokalet.
Veldig dårlig opplevelse, og maten enda verre. Absolutt ikke anbefalesMat: 1/5
Hadde sjokolade fondant og den var litt vel mørk for min smak, har ikkje smakt middag her så vet ikkje noe om det, tok litt tid å få tak i servitørene
Av de bedre restauranter i området som serverer kjøtt . Bedre enn Kød.Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bullock.

Stavanger biffrestauranter

åpningstider, plassering. Skagenkaien 28 kart bykart, satellitt visning. Bullock adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bullock. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bullock med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Harbour Cafe Harbour Cafe 51 meter Beklager, dette var dårlig. Nå er vi en gruppe som har spilt bowling hos dere en 8-1...
Big Horn Steakhouse Big Horn Steakhouse 169 meter God mat og flink betjening. Menyen hadde variert innhold som servitør forklarte når v...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler