facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bunnpris Blakstad

Bunnpris Blakstad

Info

Dagligvarebutikk



"Vi i Bunnpris ønsker å tilrettelegge for at du som kunde enkelt skal kunne ta smarte valg. Vi ønsker å være en serviceorientert dagligvarekjede hvor kunden alltid er første prioritet. Uansett om behovet er en kjapp lunsj, en enkelt middag eller en hyggelig kveld med familie eller venner, så tilbyr vi det som trengs til en billig penge."
Adresse: Slemmestadveien 243, 1392 Asker, Norway
Telefonnummer: +47 66 90 03 11
By: Asker
Rute: Slemmestadveien 243
Postnummer: 1392



relaterte søk: Bunnpris åpningstider, Bunnpris åpningstider jul, Bunnpris Søndagsåpent, Bunnpris Drammen, Bunnpris Sem, Bunnpris åpningstider Bergen, Bunnpris butikker i Oslo, Bunnpris Bodø
Nærliggende lignende selskaper
REMA 1000 Gullhella REMA 1000 Gullhella 1 km Godt med parkering. Butikken er nokså trang og utdatert butikk, minus en stjerne for ...
Extra Extra 2 km Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper de...
KIWI KIWI 2 km
Circle K Asker Circle K Asker 3 km Ikke ofte jeg legger igjen slike anmeldelser, men han som jobber nattevakt er virkeli...
IcelandMat IcelandMat 3 km Skulle ønske de hadde engelsk brus som Tango, Iron Bru og Lucozade, men ellers veldig...
MENY Hagaløkkveien MENY Hagaløkkveien 3 km Expired drinks when I was there to change it all the other was expired since last yea...
Meny Trekanten Asker Meny Trekanten Asker 3 km Bra og ryddig butikk med mange varianter produkter.
Extra Extra 3 km Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper de...
REMA 1000 Drengsrud REMA 1000 Drengsrud 4 km Veldig kummerlig kjellerbutikk, dårlig utvalg, møkkete og veldig lite innbydende.
Matkroken Matkroken 4 km Nærbutikken hvor du finner stort sett det du trenger av dagligvarer. + pakkeutleverin...
Osteavdelingen, Meny Holmen Osteavdelingen, Meny Holmen 5 km Bra, gode Covid rutiner og hensynsfulle shoppere
Extra Extra 5 km Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper de...
Anmeldelser
Pakke her også. PostNord sprer sine pakker over hele distriktet,delvis uten å hensynta postnummer, men man blir jo kjent.
Bra utvalg til å være søndagsåpent.
Liten og koselig butikk fint plassert i lokalmiljøet.
Fikk et veldig dårlig inntrykk av den nye sjefen på Bunnpris, han var stresset og viste ikke noe hensyn eller respekt til kundene som var i butikken. Butikken er uoversiktlig og når man først prøver å spørre betjeningen om hvor ting er så får man ikke svar. Veldig negativ opplevelse av butikken.
Noen ganger så må man vente 1-2 minutter før personellet kommer til kassen. Ellers grei butikk til raske turer, men ikke forvent bred utvalg av varer, da butikken i seg selv er ganske liten.
Sier at jeg er feit på grunn av at jeg kjøpte en liten flaske med Cola. Veldig skittent og trangt. Ting er ikke sortert bra. Personalet "stalker" deg hvor en du går. Og du må vente en stund før du får betalt og gått. Også veldig lite utvalg. Vil heller ta bussen til asker og kjøpe noen ting på rema 1000
Litt trangt og mye folk på én gang til til tider, kanskje noe dårlig kapasitet blant de ansatte. Men alt i alt en ålreit butikk når man er på farta og må innom for en kjapp handel!
Kjekt å ha nærbutikken rett over gaten,og liker de tilbudene de kjører. God service av alle ansatte. Ikke den billigste butikken å stor handle i kanskje,men ok.
Bunnpris på Blakstad ligger rett ved hovedveien og har noen parkeringsplasser rett utenfor døra. Dette er en nærbutikk, det er ganske trangt inne men du finner det du trenger i hverdagen. En helt ok butikk.
Han ene ansatte i butikken med brillene er veldig uhøflig og gir dårlig service! Ikke fornøyd i det hele tatt med handleturen!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bunnpris Blakstad med offentlig transport


Blakstad hageby 160 meter
250
250E
250N
260
260E
285
290
Blakstad bussterminal 480 meter
250
250E
250N
260
260E
285
290
292
Furua 480 meter
250
250E
250N
260
260E

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler