facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bunnpris Heimdal

"Vi i Bunnpris ønsker å tilrettelegge for at du som kunde enkelt skal kunne ta smarte valg. Vi ønsker å være en serviceorientert dagligvarekjede hvor kunden alltid er første prioritet. Uansett om behovet er en kjapp lunsj, en enkelt middag eller en hyggelig kveld med familie eller venner, så tilbyr vi det som trengs til en billig penge."
Adresse: Søbstadvegen 7 , Heimdal 7088, NO
Telefonnummer: 72 84 64 66
By: Heimdal
Rute: Søbstadvegen 7
Postnummer: 7088



relaterte søk: bunnpris sandmoen, bunnpris flatåsen, bunnpris heimdal åpningstider, bunnpris tonstad, spar heimdal, bunnpris byåsen, søndagsåpent heimdal, bunnpris gourmet
Nærliggende lignende selskaper
Euroasia Euroasia 84 meter Veldig godt utvalg og kvalitet på alle varer . Alltid smilende høflige hjelpsomme ans...
Anmeldelser
Rimelig varer der.Ofte tilbud.Har post i butikk der også.Dyrebutikk i underetasjen og kjøkkenbygg butikk også i underetasjen . Trivelige ansatte som ønsker kundene sine en fin dag videre hver gang man er innom og handler der.
Dårlig utvalg, frukt og grønt avdelingen var vertfall ikke noe å skryte av. Bare soggy frukt og grønt. Bør kanskje revurdere bemanningen, var kø langt inn i butikken.
Butikken er relativ oversiktlig og grei å finne fram i. Tilbudsvarer lett synlige. Ofte attraktive tilbud på bakevarer. Hyggelig betjening.
Fin nærbutikk. Eget kjølerom.
Grei butikk med post og tipping.
trivelige butikk ansatte bra utvalg av husholdnings artikler
Er litt opp og ned med vareutvalget. Av og til har varene, av og til ikke.
Fin og grei butikk
Mye utsolgt for varer som er på kampanje
Er blide hos kundene, noe tregt i posten men opp i opp bra, dog prisene kan være litt stive i forhold til andre matvare butikkene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler