facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bunnpris Konowsgate

Bunnpris Konowsgate
"Vi i Bunnpris ønsker å tilrettelegge for at du som kunde enkelt skal kunne ta smarte valg. Vi ønsker å være en serviceorientert dagligvarekjede hvor kunden alltid er første prioritet. Uansett om behovet er en kjapp lunsj, en enkelt middag eller en hyggelig kveld med familie eller venner, så tilbyr vi det som trengs til en billig penge."
Adresse: Konows Gate 7-9 , Oslo 0192, NO
Telefonnummer: 22 68 16 60
By: Oslo
Rute: Konows Gate 7-9
Postnummer: 0192


åpningstider

Mandag: 08:00-23:00
Tirsdag: 08:00-23:00
Onsdag: 08:00-23:00
Torsdag: 08:00-23:00
Fredag: 08:00-23:00
Lørdag: 09:00-23:00
Søndag: 09:00-23:00


relaterte søk: kiwi konowsgate, bunnpris bodø, kiwi gamlebyen, bunnpris 17 mai
Anmeldelser
Jeg har handlet her regelmessig siden august 2021. Han lille gamlingen i stemmeskifte bør begynne å oppføre seg litt bedre. Han har vært sarkastisk mot meg et ti-talls ganger siden jeg begynte å handle her og har ledd av meg to ganger på under et halvt år. Neste gang han er ufin drar jeg han med ut og lærer han litt folkeskikk.
Har det man forventer av en Bunnpris-butikk, men Stian som driver sjappa og er der nærmest til alle døgnets tider hele året er en herlig type! Vennlig, kjempedyktig, og meget serviceinnstilt. Han fortjener skryt!
Dette er en helt OK søndagsåpen butikk.
Dette har aldri vært en butikk som tok inn varer etter ønske fra kundene sine, men før hadde de i det minste et par hyggelige ansatte. Nå er det bare lokketilbud og dårlig utvalg igjen. Ikke gå hit for å kjøpe brød/bakevarer, det er utsolgt/tørt, eller varer som Bunnpris-kjeden reklamerer for siden de som regel ikke tatt inn de beste tilbudsvarene uansett - og her hjelper det ikke å vise til reklameloven.
Helt grei matbutikk. Får en stjerne ekstra for at den har søndags åpent som er veldig greit. Utvalget er ikke stort der det er en liten butikk. Har flere ganger, spesielt i helgene, opplevd at det er tomt for varer som kjøtt og lignende.
Fin og ryddig butikk, med beste butikksjefen i byen.
Med ansatte som hilser deg velkommen idet du går inn i butikken, og med godt utvalgselvom butikken i seg selv ikke er den største så er det på sin plass at Bunnpris Knowsgate fortjener 5 stjernerI mine øyne fortjener dere flere!. Knallbra service!
Supre åpningstider, godt vareutvalg og sist, men ikke minst hjelpsom og hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste.
Svært hyggelig dame som jobber der. Veldig trang og liten butikk typisk sted man handler på en søndag når man trenger noe småtteri til søndagsmiddagen.
Ikke spesielt fornøyd med butikken i helhetlig perspektiv. Kundeservicen er stusselig, liten butikk og litt kjedelig utvalg. Prisene liker jeg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bunnpris Konowsgate.

Oslo dagligvarer

åpningstider, plassering. Konows Gate 7-9 oslo nærbutikker kart bykart, satellitt visning. Bunnpris Konowsgate adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bunnpris Konowsgate. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bunnpris Konowsgate med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Rayan Dagligvare Rayan Dagligvare 811 meter
Rema 1000 Trelastgården Rema 1000 Trelastgården 1 km å hente postpakke er veldig enkelt.butikken er trang, har mye produkter,men oppleves ...
Batat Import Batat Import 1 km Bra utvalg av frukt produkter og spennende mat hyggelig betjening veldige nære trlkk ...
Norbygata Dagligvare Norbygata Dagligvare 1 km Veldig egnet Butikk for økonomisk desi- og halalmat. Personalet er for samarbeidsvil...
Bunnpris Grønland Bazar Bunnpris Grønland Bazar 1 km Bunnpris-butikkene er ofte små og litt trange, men du verden så mye de klarer å stapp...
Meny Grønland Torg Meny Grønland Torg 1 km Butikken ligger rett ved Grønland T-bane stasjon
Kiwi Kiwi 1 km
Kiwi Kiwi 1 km Litt skralt i hyllene. Trodde det ville vært mer her, siden det ligger i sentrum.
7 Days 7 Days 1 km Alltid bra service og hyggelige ansatte! Veldig greit utvalg av varer man ikke ellers...
Pak Matsenter Pak Matsenter 1 km En ansatt som går ut med en pose mat, til måker og råtter, som hun bare slepper i par...
Narvesen Narvesen 1 km
Ica Nær Østbanen Ica Nær Østbanen 1 km Jeg ankom på sentralstasjon og måtte tilbake via Sentralstasjonen. Jeg hadde tid og s...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler