facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Burger House

Burger House
Adresse: Osen 2, Bytunet, 5411 Stord, Norge
Telefonnummer: 91 90 56 14
Stat: Vestland
Distrikt: Stord
By: Stord
Postnummer: 5411


åpningstider

mandag: Stengt
tirsdag: Stengt
onsdag: 15:00–21:00
torsdag: 15:00–21:00
fredag: 15:00–22:00
lørdag: 15:00–22:00
søndag: 14:00–20:00

Nærliggende lignende selskaper
Bakeriet Frugård Bakeriet Frugård 263 meter Bestilte pizza, og så nok for meg napolitansk variant. Det var det ikke. Ferdig bunn ...
Anmeldelser
Hyggelig svipptur etter reisejobb innom The Strand som jeg leste om i et blad for en stund tilbake. Førsteinntrykket kunne vært bedre da dører ikke var merket i inngangen, så det var vanskelig å vite om man var kommet til rett plass. Jeg var der i 16:00 tiden, og naturlig nok få besøkende i restauranten.nnUpåklagelig burger. Ville plassert den et knepp over Oxe og BB i Haugesund. Størrelsemessig var den derimot liten, og metter ikke en sulten håndverker. Da måtte man hatt to. Meget god og sprø fries!nnFint at betjeningen spør om man ønsker påfyll av drikke. Ellers også hyggelig betjening. Litt høylytt jobbprat ved disken. Plaget ikke nå, men om man var der på date hadde det ikke vært så sjarmerende. Maten kom raskt. Det tok under 10 minutter.
Nydelig mat.nDe fulgte opp oss som gjester.nDobbeltsjekke at vi fikk riktig rett.nLitt kjølig i restauranten.nDe bør spandere litt mer varme.nKjappe kelnere!nKommer gjerne innom igjen.
Maten er helt nydelig, de bruker kun de beste de finner av råvarer og det viser igjen i rettene de serverer.nnJeg har hatt to forskjellige burgere her nå og biff alle gangene har maten mettet perfekt og gitt mersmak!nnTips, spør om du kan få Cheddar sausen på siden til å dyppe pommes-frites eller til å ha litt ekstra på burgeren.
Stilig lokale med god plass rundt bordene.nKjempefin utsikt med snødekte fjell i bakgrunnen.nMaten var som en orgasme i munnen, og vinene som ble anbefalt til rettene var spot on.nAnbefaler denne plassen til dere som setter pris på skikkelig mat, virkelig verdt et besøk.
Kjempefin service og hyggelig atmosfære. verdens beste burger med vaffelchips
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler