facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Burger King

Burger King
En velkjent hurtigmatkjede som byr på grillede hamburgere, pommes frites og milkshaker.
Adresse: Korgvegen 37, 2919 Lillehammer, Norge
Telefonnummer: 45 39 42 42
Stat: Innlandet
Distrikt: Lillehammer
By: Lillehammer
Rute: Korgvegen
Husnummer: 37
Postnummer: 2919


åpningstider

mandag: 10:00–23:00
tirsdag: 10:00–23:00
onsdag: 10:00–23:00
torsdag: 10:00–23:00
fredag: 10:00–23:00
lørdag: 10:00–23:00
søndag: 10:00–23:00

Anmeldelser
Liten oppdatering av burger king Lillehammer, litt kjipt å komme med en slik anmeldelse men kanskje det er det som må til får det blir gjort noe. En ansatt holdt på med flere bestiller av løkringer uten å vaske seg på hendene, i tillegg hold han på med frityrkokerene noe som også andre ansatte gjorde, i mine øyne er dette en bakteriebombe. I tillegg så det ikke ut rundt matstasjonen det lå masse matrester på gulvet. Håper dette forbedrer seg.
Burde hatt større lokale for når mengden komer. var her på baldus og det var fullt fant såvidt et stort nokk bord.
Dårligste burger King i Norge! Styr unna..nVente tiden er helt sinnsykt lang, og maten er alltid feil.. bestilt her flere ganger og aldri opplevd å få alt jeg bestilte og alt riktig.
God mat til rimelig penge. En ting som trekker litt ned for min del, er at maten ikke alltid blir ferdig i tide. Jeg og samboeren min har ofte forhåndsbestilt mat derfa til ulike tider på døgnet, og hver gang har vi måttet ventet ekstra 10-15 minutter på bestillingen selv om det sto at den skulle være ferdig til et spesifikt tidspunkt eller til vi kom dit, selv på dager der det nesten ikke har vært folk.nnDet var en gang også der samboeren min erfarte å ha bestilt god stund på forhånd slik at den var ferdig litt før han kom dit for å hente det ref til tidligere erfaring om lang ventetid, ca 5 min etter, og da hadde maten blitt kastet. Dette var tidlig på ettermiddagen.nnDet i seg selv trekker noe ned, men ellers hyggelige ansatte og god mat. Godt plassert i forhold til vei :
Er du på utkikk etter en plass hvor du ikke får det du har bestilt og får mindre menyer som ender i mer penger brukt enn hva du får til gjengjeld? Da er burger king Lillehammer stedet for deg. De siste gangene jeg har bestilt derfra så har jeg stolt blindt på at de har gitt meg alt uten å sjekke posen, og det er ikke lurt, for der mangler det alltid noe. Dette skjedde på kvelden 21:00 hvor jeg og en annen kunde var de eneste som bestilte samtidig, altså ikke noen travel kveldnnI dag da jeg kjøpte eplepai med is så holdt de på å glemme isen. Jeg sa til de bak kassen at jeg har kjøpt is i tillegg, og at den manglet. Først så det ut som de ikke forstod hva jeg ville, men da jeg gjentok det igjen gikk de bare bak for å gi med et beger med så lite is som overhode mulig vist på bildet, uten noen beklagelse for forglemmelsen.nnJeg sjekket etterpå posen med mat for å se om alt var i posen. Jeg tok et rask titt og så at antall burgere stemte. Da jeg kom hjem så jeg at de to burgerne som skulle være én big king xxl og én big king var to big king. Jeg hadde betalt for én big king xxl meny, men fikk da istedenfor én big king meny. Penger rett ut av lommen, kommer ikke hit igjen om man må passe på at de gir deg rett vare og/eller gir deg alt du skal ha.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler