facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Burger King

Burger King
En velkjent hurtigmatkjede som byr på grillede hamburgere, pommes frites og milkshaker.
Adresse: Markavegen 5, 2920 Leira, Norge
Telefonnummer: 45 91 54 22
Stat: Innlandet
Distrikt: Nord-Aurdal
By: Leira i Valdres
Rute: Markavegen
Husnummer: 5
Postnummer: 2920


åpningstider

mandag: 10:00–22:00
tirsdag: 10:00–22:00
onsdag: 10:00–22:00
torsdag: 10:00–22:00
fredag: 10:00–22:00
lørdag: 10:00–22:00
søndag: 10:00–22:00

Anmeldelser
Noe av det verste jeg har opplevd på en bk Restaurang.nDårlig service. Eier og kompisene satt ved ett bord og en sprang alene på kjøkkenet. Brusmaskinen hadde ikke is og brusen var tam og varm.nBurgeren var kald og brødet var tørt.nFrisen var for lite stekt på for lite varme og i tilegg kald.nPrøvde og klage men ettersom jeg ikke tok med meg kvitteringen kunne jeg ikke klage.nStyr unna!
Godt mat og god service Veldig fint med barna fint små trygg
Brusen var lunket, da vi gav beskjed om det sa betjeningen at maskinen var ødelagt. Den beskjeden kunne de gitt før vi betalte for pisselunken drikke. Fries var kald, burger var kald, en person fikk feil burger, og måtte ta med kvittering for å bevise at det var feil. Betjeningen ville ikke selv sjekke sin egen kvittering, han fikk ny riktig og kald burger da han kom med kvittering. Betjeningen brydde seg ikke da vi sa ifra om dette. 177kr fattigere, hadde jeg hvertfall forventet en liten isbit i brusen.
En helt grei burger king. Så burger king en burger king kan bli, heldigvis er det muligens eneste burgerkingen på sånn 70 mil, og selv om det var ekstremt bråkete, så syns jeg maten var like god.
Vi satt i Drive-thruen i 30 minutter uten at vi fikk bestilt boe mat. Dette tok alt for lang tid og kan ikke anbefale andre som kjører forbi å stoppe innom denne
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler