facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Burger King

Burger King
En velkjent hurtigmatkjede som byr på grillede hamburgere, pommes frites og milkshaker.
Adresse: Verftsgata 4, 7800 Namsos, Norge
Telefonnummer: 98 05 89 98
Stat: Trøndelag
Distrikt: Namsos
By: Namsos
Rute: Verftsgata
Husnummer: 4
Postnummer: 7800


åpningstider

mandag: 10:00–21:00
tirsdag: 10:00–21:00
onsdag: 10:00–21:00
torsdag: 10:00–21:00
fredag: 10:00–21:00
lørdag: 10:00–19:00
søndag: 12:00–21:00

Anmeldelser
Jeg ventet på en burger i 40 minutter, tålmodigheten min tok slutt. Bestillingen min ble ikke levert, kassereren sa til meg at de ikke har kjøtt... Slike opplysninger bør de gi før jeg bestiller. Jeg kommer aldri tilbake hit, det verste Burger King-stedet jeg har vært på. Forferdelig service, skitten lokal.
Ventet i 20 minutter på to burgermenyer, dette var rett før stengetid. Vi spurte om kompensasjon for ventetiden og at vi ikke fikk sitte inne i restauranten. Pommes fritten var kald og ekkel. Det var lokalet også. Pommes frittes fløt rundt på gulvet og det var skittent. Når vi spurte om kompensasjon for ventetiden ble hun bak disken sur. Uten tvil den verste burgeropplevelsen i hele mitt liv! Bedre å ikke spise enn å dra hit.
Verdens tregeste betjening? Å kalle dette fast food er en vits. Skittent lokale. Skitne bord. Blir sett surt på når jeg spør om noen kan komme å vaske bordet. Kald og ekkel chips. Mangler såpe og tørkepapir på toalettet.
Skittent lokale er nok til å gi bare 1 stjerne. Vil ikke vite hvor uhygienisk kjøkkenet er.
Ok mat til en billig penge. Det blir naturligvis en del støy da det er mange barn som besøker burgerking.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler