facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Burger King Norge

Adresse: Solavegen 25, 4352 Kleppe
Telefonnummer: +4746611693
By: Kleppe
Rute: Solavegen 25
Postnummer: 4352



relaterte søk: Burger King Porsgrunn åpningstider, Burger King Innlandet, Burger King Notodden, Burger King Telemark, Burger King Hamar, Burger King Gourmet Grill, MENY BURGER KING, Største burger på Burger King
Anmeldelser
Dette var triste greier. Ventet 20 minutter på å få maten. En familie etter oss fikk ikke en gang maten sin da bestillingen hadde forsvunnet i systemet og de ba til slutt om å få pengene tilbake. 2 stk på arbeid som løpte som galninger. Ikke sjans for de å gjøre annet enn få prioritert drive-thru køen og la de i restauranten å vente. Tenker det enten var sykdom på jobb eller at arbeidsgiver forsøker å spare på utgifter. Men de hadde ikke sjans å hverken rydde av bordene, søppelet som stablet seg opp ved avfallsområdene. Bordet vårt hadde preg av fettete barnefingre på bordet. Tenkte å spørre om å få låne klut for å vaske bordet, men etter å ha stått med disken og sett hvordan den ene fyren løpte som han gjorde, så tok jeg heller servietter og fuktet med farris og vasket bordet selv. Når vi fikk maten var onion ringså kalde, men hadde ikke hjerte å klage slik som de løpte. Jeg husker nå hvorfor jeg har kun vært her en gang etter åpningen, servicen tar fryktelig lang tid, og det ser ikke ut til å ha endret seg. Anbefaler derfor å kjøre gjennom drive-thru om du ønsker mat innen rimelig tid og deretter parkere & gå inn å spise enn å sitte å vente på lunken/kaød mat. Kudos til de to som løpte som bare det å få mat til kundene. Kan tro de er helt utslitt etter den vakten..
Bestilte 2 stk Big King som var tørr som sand. Var heller ikke varme. Tok det opp med betjeningen som sa at det var slik den skulle være. Tilbydde seg å varme den opp igjen. De vet tydeligvis ikke at tørt kjøtt som varmes opp igjen = enda tørrere kjøtt. Vi har spist dette før og forklarte betjeningen at dette var annerledes. Han brydde seg ikke. Aldri her igjen, men er ellers fornøyd med BK
Ta med meny ble bestilt. Den ble satt på disk og sto lenge før vi spurte om dette var vår bestilling. De beklagte feil og fant pose. Da spurte jeg om ikke denne maten var kald nå. De tok den bak og sa vi hadde fått ny varm mat. Dette var ikke tilfelle, maten var kald da vi kom hjem. Uerfarne betjening. Første og siste besøk på Jærhagen.
Fikk ikke bestilt i disken, de som jobbet 20:30 gikk bare rund å ville ikke ta imot min bestilling. Svært misfornøyd, ble McDonald’s heller den kvelden
Meg og samboeren fikk matforgiftning sist gang vi var der. Andre ganger vi har vært der så har brødene vært tørre å det er nesten ingen dressing på burgerene.
Var ingen i drivein, og ingen når jeg kom in kl 12:50. Meget bra service det jaMat: 1/5
Jeg bestilte 2 burgers UTEN ketsjup på. Og når jeg kom hjem så var det noe rødt ketsjup lignendes på begge burgerne. Lignende situasjon skjedde på Macdonalds på Klepp for noen uker sider. Amatørmessige bedrifter som ikke lytter til kunden siden. Klepp er maten for deg som vil ha uønsket mat elendig!
Bestilte vegansk rebell whopper til kjæresten min, fikk burger med KJØTT innpakket i 0% beef papir!! Nå er hun veldig dårlig og har vondt i magen. SKAM DERE!!!
Kald, bordet ikke rent, ikke så bra idagMat: 4/5
Trodde jeg var på diskotek når jeg var der. Alt for høy musikk. Maten på Burger King er dårligere en McDonalds, og McDonald har heller ikke god mat.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler