facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Buskerud Begravelsesbyrå

Buskerud Begravelsesbyrå

Info

Døgnvakt - Våre konsulenter er tilgjengelige på telefon hele døgnet. Vi bistår ved dødsfall i Drammen og omkringliggende kommuner og har flere lokale avdelinger. Vi kommer også gjerne hjem for samtale.

Historie

Buskerud Begravelsesbyrå ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er i dag det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet. Hvert år tar vi hånd om nærmere 700 gravferder.

Byrået følger bransjens sterke tradisjoner som en selvstendig og norskeid familiebedrift.

Vi bistår ved dødsfall i Drammen og omkringliggende kommuner som Lier, Røyken, Hurum, Svelvik, Sande, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Modum, Asker og Bærum.

Byråets 20 ansatte er vår største ressurs i møte med pårørende. Alle har lang erfaring, noen med mellom 20 og 30 års erfaring og ansettelse i byrået. Du kan føle deg trygg i møte med våre konsulenter.

I tillegg til våre avdelinger Lier Begravelsesbyrå, Eiker Begravelsesbyrå og Modum Begravelsesbyrå, har vi lokale representanter i Sande og Hurum.

Buskerud Begravelsesbyrå AS er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer:

- Hensynsfullhet og respekt for de pårørende
- Taushet med hensyn til personlige forhold
- Verdighet i alle deler av yrkesutførelsen
- Å bistå med alle varer og tjenester som er aktuelle
- Forskriftsmessig utstyr og godt vedlikeholdt begravelsesbil
- Å gi informasjon om alternative varer og tjenester
- Gi prisinformasjon i henhold til Prisopplysningsforskriften
- Spesifiserte regninger for byråets varer og tjenester
- Yrkesutøvelse i samsvar med Standard for god gravferdsskikk



"Buskerud Begravelsesbyrå er en tradisjonsrik familiebedrift i Drammen. I over 50 år og tre generasjoner har vi vært byens lokale begravelsesbyrå. Vi har gratis parkering rett utenfor døren, og stor innendørs utstilling av gravstein i underetasjen.Vi kommer gjerne hjem til deg for en samtale dersom det er ønskelig."
Adresse: Dronningata 17, 3019 Drammen, Norway
Telefonnummer: 32 83 38 20
on.eslevargebdureksub@rotnok
By: Drammen
Rute: Dronningata 17
Postnummer: 3019



relaterte søk: buskerud begravelsesbyrå dødsannonser, eiker begravelsesbyrå, jølstad begravelsesbyrå, begravelsesbyrå lier, begravelsesbyrå drammen, begravelsesbyrå drammen og omegn, modum begravelsesbyrå, begravelsesbyrå kongsberg
Nærliggende lignende selskaper
Jølstad begravelsesbyrå AS Jølstad begravelsesbyrå AS 1 km Vi betjener nærkommunene Drammen, Lier, Øvre og Nedre Eiker, Hof, Hurum, Modum, Røyke...
Anmeldelser
Meget fornøyd med hele prosessen for min kjære mormor som gikk bort. Jeg må spesielt takke Stian som var meget serviceinnstilt, og gjorde alt han kunne for en best mulig opplevelse. Kan sterkt anbefales videre!
Borgersen begravelsesbyrå Var en super partner i denne vanskelige tiden. Hadde løsninger på vanskelige spørsmål. Var "tilstede" .
Veldig hyggelig mottagelse, tok den tiden det var behov for, behjelpelig med alt. Resultatet i kirken kunne ikke vært bedre, verdig, proff gjennomføring, jeg er særdeles fornøyd, takk !
Meget profesjonelt og ryddig byrå. Min helhetlige opplevelse er at byrået utførte oppdraget på en respektabel og flott måte. Takk for gode råd og hjelp.
Behandlet oss med stor medfølelse og forsiktighet. Var der til alle tider av døgnet ved behov. Har betjent oss gjennom 3 genrasjoner og aldri noe å utsette på.
Trygg og god håndtering av en vanskelig situasjon, en utfordrende tid.
Tusen takk for en fin og verdig begravelse etter vår kjære mor. Har i alle år brukt deres begravelsesbyrå i vår familie, og det er ikke uten grunn. Dere er ryddige og punktlige til fingerspissene, og avtaler blir holdt på minuttet. Takk til deg Ivar som vi hadde god kontakt med vedrørende planlegging, og stor takk til Svein-Thomas som hadde seremonien i Bragernes krematorium. Mvh Geir Fyrand
I en vanskelig situasjon var det godt å kjenne oss både tatt vare på og at det var lett å kunne velge elementer til en flott og personlig begravelse. Vi er alle enige om at det kunne ikke forløpt noe bedre. Meget god oppfølging og personlig service, behagelige personer på stedet som var behjelpelige. Takk til Birgit for god oppfølging og veiledning på samtalen vi hadde med henne. Vi har ingen problem med å varmt anbefale dere videre!
Jeg valgte Buskerud Begravelsesbyrå da jeg mistet mannen min. I et nært, varmt og personlig møte fikk jeg profesjonell informasjon og råd samtidig som mine ønsker ble oppfylt. Under hele prosessen ble jeg godt ivaretatt og informert. Kirken var nydelig pyntet og det ble en rørende og verdig seremoni.
Vennlige og effektive. Vi følte oss godt ivaretatt i en tung stund.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Buskerud Begravelsesbyrå med offentlig transport


Drammen sykehus 100 meter
100
101
139
14
51
51N
55
56
61
VY1
Konggata 230 meter
14
61
Drammen park 300 meter
1
Fylkeshuset 300 meter
100
101
139
3
5
51
51N
55
56
VY1
Wildhagens vei 470 meter
61

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler