facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Busstoppet ved Alexander Kiellandsplass

Adresse: Alexander Kiellandsplass , Oslo 0175, NO
By: Oslo
Rute: Alexander Kiellandsplass
Postnummer: 0175


Anmeldelser
Fin, liten lokal plass med flotte trær, uteserveringer og parkanlegg. Vannspeilet har ikke fungert de ti siste årene, men det har potensiale til å bli fint. Trivelige bevertningssteder rundt plassen, men som alltid ødelegger hemningsløs privatbilisme området.
Det nærmeste kjøpesenter før Majorstuen eller sentrum. Lang åpningstid og bra service
Ett fint knutepunkt med godt utvalg av hyggelige spiseplasser med mye god mat.
Ikke stress plass!!! Veldig bra!
Skjønner ikkenoe gikk på matkroken kunne ilke pante så var ved bensin stasjonen og vente på deg men du var jo ikke på do er på marcus
2 minibanker i området, bra utvalg av butikk og restauranter
Et sjarmerende sted for en øl eller matbit i sola. Hyggelig betjening!
Alexander Kiellands plass har alt, og litt til! Lite kjøpesenter, alle mulige butikker i nærheten, pol, park, restauranter, bussforbindelser, bensinstasjon og mer til :
kjett knutepunkt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Busstoppet ved Alexander Kiellandsplass.

Oslo lokale perler

åpningstider, plassering. Alexander Kiellandsplass kart bykart, satellitt visning. Busstoppet ved Alexander Kiellandsplass adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Busstoppet ved Alexander Kiellandsplass. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Busstoppet ved Alexander Kiellandsplass med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler