facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Butler Entreprenør As

Butler Entreprenør As

Info

Butler Entrepenør As er et lite entrepenørselskap som tilbyr tjenester innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi er forhandler av Byggmann boliger.

Historie

Butler Entrepenør AS ble opprinnelig stiftet i 2002 som enkeltpersonforetak, men vi har nå valgt at omgjøre bedriften til et AS.

Vi har vært godkjent for ansvarsrett siden 2003 og vi holder oss oppdatert innen nye regler og byggemetoder som direkte eller indirekte påvirker våre virkefelt.

Butler Entrepenør AS har som hovedmål å utføre oppdragene til kundene våre på en forsvarlig og sikker måte, hvorfor vi sette arbeidet med Helse, Miljø og Sikkerhet veldig høyt, samtidig som vi bestreber 100% fornøyde kunder. Vi strekker oss langt for å nå det målet og vi jobber kontinuerlig for å bli bedre i alle ledd også opp imot våre leverandører/samarbeidspartnere.

Vi påtar oss små og store oppdrag for både privat og næringskunder i hele Akershus området. Dersom du ønsker en gratis befaring og et uforpliktende tilbud er det bare å ta kontakt.

Adresse: Kongsvingervegen 1525, 2165 Hvam, Nes
Telefonnummer: 45434830
By: Hvam
Rute: Kongsvingervegen 1525
Postnummer: 2165


Nærliggende lignende selskaper
Romerike Bygg og Ventilasjon AS Romerike Bygg og Ventilasjon AS 508 meter Robyvent leverer stort og smått innen bygg og det meste innen ventilasjon. Ta kontak...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler