facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for By The Way Nes I Ådal

By The Way Nes I Ådal
"Når du har kjørt langt og lenger enn langt, har du kanskje kommet til Nes i Ådal. Her kan det være på tide å strekke på bena, la ungene løpe litt rundt og kanskje lufte bikkja.Og når du først er her - hvorfor ikke prøve noe fra vår velsmakende meny. Eller bare en kopp nybrygget kaffe?Vi ønsker deg velkommen uansett . På baksiden av bygningen er det rikelig med parkeringsplass, også for busser og vogntog."
Adresse: E16 Nes , Nes I Ådal 3524, NO
Telefonnummer: 32 13 76 67
By: Nes I Ådal
Rute: E16 Nes
Postnummer: 3524


Anmeldelser
Veldig hyggelig betjening, bra priser i forhold til porsjonene og god mat! Jer er det bare og stoppe innom for en matbit.
Koseleg vegkro, godt plassert like ved E16. Romsleg parkering, gratis. Ryddig og reint over alt. God mat som var delikat anretta, rask servering og hyggeleg personale. Vi kjem tilbake!
Veikroa på Nes i Ådal er et klassisk stoppested på veien fra Oslo til Fagernes. Jeg har vært her en rekke ganger opp gjennom tidene, men nå stopper jeg helst andre steder. Maten er ikke spesielt vond, men ikke spesielt god heller. Alt virker laget av halvfabrikata, og jeg skulle ønske det var mulig å gjøre det bedre. Lokalene er ok, men mangler atmosfære. En utstoppet bjørn gjør lykke blant barna.
Snitzel var seig og smakte ingenting, majones smakte ingenting, poteter var vassen. Med mykji salt og pepper vart det litt smak. 265 kr var det langtfra verdt. Kansi kjøttkaker er godt.
Hyggelig betjening og god mat. Men altfor dyrt.
Dyrt, sure og sinte betjente. Fikk ikke lov å gå på do etter flere timer på veien, med mindre man kjøpte noe, som var svin dyrt IKKE KOM!!!
Veldig god mat og rause porsjoner til en helt overkommelig pris. Betjening med utrolig godt humør!
Små porsjoner, maten var ikke noen høydare, lite smak.
Koselig sted med god mat og imøtekommende betjening.
Ble tatt fint og godt imot, til rent oxg pent sted. Maten var meget god. Prisen var kanskje litt stiv på en veikro. Men kvaliteten var meget bra!har vært her flere ganger, og alltid samme gode følelsen! Anbefales!! Ha
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler