facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byavisa Sarpsborg

Byavisa Sarpsborg

Info

Hver onsdag mottar husstandene i Sarpsborg den fargerike Byavisa. Med et opplag på 20.300 eksemplarer er Byavisa suverent størst i lokalmarkedet.

Historie

Hver onsdag mottar husstandene i Sarpsborg den fargerike Byavisa. Med et opplag på 21.300 eksemplarer er Byavisa suverent størst i lokalmarkedet. Distribusjonen skjer med egne bud hjem til alle innbyggere og de fleste virksomheter i byen.

Sarpsborg ble grunnlagt av Olav Haraldsson i 1016, og er Norges tredje eldste by. Den har således mye spennende historie å formidle. Men samtidig er Sarpsborg en framoverlent og framtidsrettet by med sterk fokus på vekst og utvikling. Byen kan også by på et yrende idretts- og foreningsliv, samt et mangfold av fritidsaktiviteter. Dette er alle områder som er viktig å speile for oss i Byavisa!

Byavisa er unik fordi vi holder høy redaksjonell kvalitet samtidig som annonseprisene er svært lave. Dette er mulig fordi vi har en moderne og effektiv avisorganisasjon.

Adresse: St. Mariegate 96/98, 1706 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 69154440
By: Sarpsborg
Rute: St. Mariegate 96/98
Postnummer: 1706


Nærliggende lignende selskaper
Sarpsborg Arbeiderblad Sarpsborg Arbeiderblad 265 meter Legger ut nyheter som er vg/dagbladet sine nyheter. Vinkler nyheter som om det skulle...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler