facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bygg 3

Bygg 3

Info

Bygg 3 AS består av tre erfarne tømrere som har levert mange bolighus igjennom mange år. Vår spesialitet er nybygging av boliger, men vi har også mange års erfaring med rehabilitering. Vi leverer hus og hytter fra Byggmann.

Ta kontakt med oss for



"Vi har 20 års bransjeerfaring og har levert mange bolighus gjennom mange år. Vår spesialitet er nybygging av boliger, men vi har også lang erfaring med rehabilitering. Vi jobber i hovedsak på nedre Romerike og i Oslo og har faste samarbeidspartnere på grunnarbeid, elektro og rør."
Adresse: Rulseveien 1, 1484 Hakadal, Akershus, Norway
Telefonnummer: 92315732
on.sa3ggyb@enur
By: Hakadal
Rute: Rulseveien 1
Postnummer: 1484


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bygg 3.

Hakadal tømrer

åpningstider, plassering. Rulseveien 1 kart bykart, satellitt visning. Bygg 3 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bygg 3. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bygg 3 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tømrerfirma Skrede og sønner Tømrerfirma Skrede og sønner 2 km Veldig hyggelig. Trivelige folk
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler