facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bygg Team Gol

Bygg Team Gol

Info

Bygg Team AS har vært BoligPartner sin forhandler av hus og hytter i Hallingdal siden 2001. Ta kontakt så hjelper vi deg å realisere dine drømmer.

Produkter

Ferdighus og -hytter fra BoligPartner
Restaurering og tilbygg
Glass- og låsesmed



"Bygg Team på Gol er BoligPartner sin forhandler i hele Hallingdal. Vi bygger hus, hytter og flermannsboliger i kommunene: Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, og Geilo.Vi har lokale og godt kvalifiserte håndverkere med lang erfaring. Siden start har vi hatt en sunn og jevn vekst. Alle våre håndverkere er lokale og godt kvalifiserte, med svennebrev og mange års erfaring som snekkere, samt noen med mesterbrev. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor yrkesstolthet er viktig i vårt arbeid.Våre kunder er våre ambassadører og vi legger vår ære i at du som kunde skal bli fornøyd, for det er ingen tvil om at fornøyde kunder er våre beste ambassadører."
Adresse: Sentrumsvegen 24, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: +4732074411
on.log-maetggyb@tsop
By: Gol
Rute: Sentrumsvegen 24
Postnummer: 3550



relaterte søk: bygg-team as elverum, glassmester gol, snekker gol
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bygg Team Gol.

Gol byggefirma

åpningstider, plassering. Sentrumsvegen 24 kart bykart, satellitt visning. Bygg Team Gol adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bygg Team Gol. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bygg Team Gol med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kinneberg Kinneberg 2 km Kinneberg Bygg og Brannsikring AS er en mesterbedrift. Det gir deg som kunde trygghe...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler