facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggmakker

Byggmakker

Info

Byggmakker er Norges ledende byggevarekjede . Vi har 83 utsalgssteder over hele landet og selger både til forbruker- og proffmarkedet.

Historie

Byggmakker er Norges ledende byggevarekjede . Vi har 83 utsalgssteder over hele landet og selger både til forbruker- og proffmarkedet.



"Byggmakker er en av Norges store byggevarekjeder. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Kom innom oss!"
Adresse: Nordahl Bruns gate 10, 2004 Lillestrøm, Norway
By: Lillestrøm
Rute: Nordahl Bruns gate 10
Postnummer: 2004



relaterte søk: byggmakker kampanje, byggmakker skattum, byggmakker trondheim, byggmakker hamar, byggmakker kundeavis, byggmakker raufoss, byggmakker tromsø, byggmakker lillestrøm
Nærliggende lignende selskaper
Byggmakker Høvellast Lillestrøm Byggmakker Høvellast Lillestrøm 20 meter Bra service og hyggelige folk. Anbefales på sterkeste.
O.Johansen og Sønner As O.Johansen og Sønner As 653 meter Hyggelig betjening. Godt utvalg i dører, kjøkken, vinduer. Kan anbefales.
Hagehus Hagehus 1 km hagehus.com skreddersyr uterom/hagestuer, vinterhager, balkong innglassing, glassrekk...
Anmeldelser
Vi var kun innom for å sjekke litt gulv og hageredskaper. Velfylt butikk. Stille på en solfylt lørdag. Tilgjengelig personale. De kunne ikke hjelpe oss denne gangen. Egen kaffekrok. Mineralvann. Trelast utenfor. Stor parkering. Innkjøring fra messeområdet ved parkeringen der.
Dårlig kundebehandling. Dårlig faglig kompetanse. Prater i private telefoner, ignorerer kunder. Vet ikke hvor varer finnes og lagerbeholdning ikke oppdatert. Dårlig kompetanse i proff sentret, som får konsekvenser for henting av varer et annet sted.
Hyggelig handel. Fikk handlet det jeg skulle :-
Ringer og spør om pris på en type list 10min i forkant, når man så kommer ned så kan de ikke forsvare prisen og ingen vet hvem jeg har pratet med. Styr unna.
Kjøper ofte gass til grillen her samtidig med byggevarer, men halvparten av gangene har de rotet bort nøkkelen til gass skapet. Litt uorganisert og lavt bemannet til tider, men gode priser.
Alltid fornøyd hos Byggmakker på Lillestrøm. Stort sett helt greie priser også på tingene jeg skal ha. Alltid hjelpsomme og vennlige.
Byggmakker Lillestrøm anbefales! Jeg kjøpte materialer til platting og gjerde - bor i Oslo, men servicen jeg fikk i av ansatte i Byggmakker Lillestrøm utklasset Byggmakker Brobekk mange ganger - god service og ja-holdning fra alle jeg har vært i kontakt med.
Veldig hyggelig å behjelpelige de som jobber der. Serviceinnstilt. Eneste som trekker ned til 4 stjerner for meg, er at man ikke kan kjøre inn i bygghallen.
Ba om hjelp til å finne løsning på gulv til inngangspartiet. Fantatisk hjelp der de ikke hadde kompetanse tok kontakt med andre fagfolk for å komme frem til den rette løsningen. Utrolig service - sånne steder får man lyst til å handel hos!!!
Fungerte fint med klikk og hent nå under korona nedstenging. Bestilte kvelden i forveien og alt var klart neste morgen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler