facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggmax Bryne

Byggmax Bryne

Historie

Byggevareforhandler

Adresse: Breimyra 5, 4340 Bryne, Norway
Telefonnummer: 48084359
on.xamggyb@enyrb
By: Bryne
Rute: Breimyra 5
Postnummer: 4340


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: byggmax bryne tilbud, byggmax oslo, byggmax åpningstider, byggmax ålesund, byggmax sandnes, byggmax gjøvik, byggmax karihaugen, byggmax bærum
Nærliggende lignende selskaper
Neumann Bryne Neumann Bryne 112 meter Kjempe plass og handle byggevarer.. Behjelpelige folk
Montér Montér 703 meter Fantastisk plass å handle byggevarer på. Veldig kunnskapsrike personal på trelasthand...
Montér Montér 728 meter Fantastisk plass å handle byggevarer på. Veldig kunnskapsrike personal på trelasthand...
CBI Norge As CBI Norge As 2 km Miljøvennlig og bærekraftig isolering for alle typer bygg. Energibesparende fra produ...
Anmeldelser
Veldig fint butikk, de skulle hadde et mer stor assortiment
Gode priser og kjempebra service!
Butikken på bryne e heilt okei.. Kundeservice te byggmax e derimot det mest tragiska eg har opplevd dårli kunnskap, lite behjelpelige å gir rett å slett eff i kunden. Oppdatering 20.10, var inne igår 19.10 å spurte om de hadde fliser, fikk da et nei ifra ansatt.. Var innom idag, viste seg at di hadde fliser alikevel, noe som gjor at butikken tapte salg av både fliser og plater + nødvendig tilbehør då dette blei kjøpt på annen butikk igår.. Kjøpte også kvartstaff, her var pris i kassen mye høyere en m/pris som står ved varen, ansatt idag ordnet opp når det ble bemerket 2 x 2400mm kvartstaff var ca 50 kr dyrere i kassen enn pris som stod.. Kjøpte også en kvartstaff i samme dim igår, har jo betalt for mye for denne også kontra hva pris viser.. Jevnt over skuffer denne butikken gang på gang.. Vurderer nå å heller reise til åsen/stav, evt bare bruke coop bygg. Oppdatering 23/10 ga nå 2 ekstra stjerner, personen på jobb idag var utrolig behjelpsom og fikset meg en utstillingsmodell på en vare eg absolutt trengte idag.. Gikk også over stengetid for å hjelpe kunde Sånne ansatte e toppers å treffe på Nei å nei, kundeservice te denne bedriften bler bare verre å verre.. Burde fått minus på stjernene KUN pga kundeservice service delen gir di fa1 i !
Litt skuffende å komme inn på en byggvarehandel og ikke se en eneste fra betjening. Variabel kvalitet over produktene til salgs. Skulle at to ting, et stykke 1,5x3 impregnert og en boddør. Reiste tomhendt fra lokale. 1,5x3 var det som var igjen ikke til å fyre med en gang, skjevt, hakkete og lite vennlig til å bruke til konstruksjon. Døren var bestemt å kjøpe basert på bilder fra nettsiden, men når vi fikk se døren så var det nesten et annet produkt. Kan nevne at disse to tingene og en noe dyrere dør ble handlet hos en av deres konkurrenter like i nærheten.
Når jeg om sider fant veien inn fikk jeg kjøpt noe tilsvarende det jeg skulle ha. De var utsolgt for varen jeg skulle ha.
Trivelig byggvare foretning. God plass til å kjøre inn å hente material, gjennomkjøring i lageret og mulig å låne tilhenger. Ikke minst fine priser!
Meget god service. Fikk nesten ikke kommet inn dørene. Før jeg fikk hjelp,
Helt ok butikk, men gir aligavel gir eg 5 stjerner pga kundeservicen til den unge fyren, veldig snodig kar!
Grei og oversiktlig butikk. Konkurranse dyktige priser.
Lite betjening og lite kunnskap lang ventetid.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler