facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BYGGmax Gjøvik

BYGGmax Gjøvik

Info

Vår idé er enkel, vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris – til både hobbysnekkere og proffer

Historie

BYGGmax ble startet i 1993 i Sverige og 2007 i Norge. BYGGmax har siden starten hatt en forretningsidé som går ut på å være Norges beste og billigste alternativ når forbrukerne skal kjøpe byggematerialer av høyeste kvalitet. BYGGmax har et såkalt drive-in-system i alle sine butikker, slik at kundene kan ta med seg bilen og laste varene sine med én gang. Dette gjør at det er enkelt å handle, spesielt tunge byggevarer. Ved å ha 27 butikker i hele landet med felles innkjøp kan BYGGmax tilby svært konkurransedyktige priser til forbrukerne.

Drive-in-butikker
Vi vil at det skal være enkelt å handle gode og billige byggevarer! Butikkene våre er derfor bygget opp etter et drive-in-konsept. I tillegg til et butikklokale fylt opp med byggevarer, består en typisk butikk av et område der virke og andre tyngre byggevarer er lagret. Drive-in-konseptet gjør at det er raskt og enkelt for deg å handle byggevarer. Du kan uten problem kjøre frem med bil og tilhenger til hver vare, slik at det blir enkelt for deg å laste på varene. Butikken bærer altså preg av selvbetjening. Vi belønner din innsats som kunde med alltid å ha lave priser.

Et typisk butikkbesøk foregår på denne måten:

Drive in1
Kjør inn på anlegget gjennom innfartsbommen. Skilt viser deg kjøreruten og hvor du finner byggevarene du leter etter.
Drive in2
Last selv enkelt og raskt varene i bilen eller på tilhengeren. Forut for besøket kan du kostnadsfritt bestille tilhenger ved å kontakte kundeservice på telefon 85 449 977
Drive in3
Når du har lastet ferdig, kjør så langt frem på måleplassen som mulig, still deg ved bilen og vent på personale som hjelper deg med å måle og telle varene du har lastet på. Alt du har lastet på blir notert på en målelapp.
Drive in4
Etter at du har fått målelappen din kan du la bilen bli stående på måleplassen og gå inn i butikken for å komplettere innkjøpet ditt med f.eks. terrasseskruer eller maling. Hvis du ikke har behov for noen andre byggevarer kan du gå direkte til kassen og betale din målelapp.
Når du forlater butikken er det kjekt å ha kvitteringen for hånden for å vise målepersonalet at du har betalt for varene dine. I tilknytning til måleplassen har du selv mulighet for å kappe/sage til materialene med en håndsag. Etter at du har saget til varene dine kan du pakke og sikre lasten. Når du er ferdig med det hjelper personalet deg med å åpne utfartsbommen, og du kan kjøre hjem og starte byggingen!


Prisgaranti
Hos Byggmax har vi alltid lave priser. Vi har også en laveste-pris-garanti. Garantien innebærer at dersom du som kunde finner tilsvarende vare billigere hos en lokal konkurrent, tilbys du konkurrentens pris minus 10 % av prisdifferansen. For at prisgarantien skal gjelde kreves det at du viser konkurrentens aktuelle pris i en prisliste eller annonse. Prisgarantien gjelder bare for Byggmax butikkvarer.

Trygg e-handel
E-handel byggmax .no
I Byggmax sin nettbutikk kan du trygt handle med Visa/Mastercard, faktura/delbetaling eller med Byggmax-kortet. Når du handler fyller du opp handlekurven ved å klikke på "+" knappen i produktlistingen eller på den respektive produktsiden.

Butikkvarer
For å gjøre det praktisk for deg som kunde kan du, via vår hjemmeside, også e-handle og få hjemsendt alle våre butikkvarer, dvs. de varene som finnes i våre butikker. Butikkvarer leveres fra din nærmeste Byggmax-butikk, enten med budbil eller kranbil.

Nettbutikkvarer
I vår nettbutikk finner du, i tillegg til sortimentet med butikkvarer, også ytterligere 1000-talls såkalte nettbutikkvarer. Nettbutikkvarene finnes bare i vår nettbutikk, men kan også bestilles ute i våre butikker ved bruk av butikkterminaler. Nettbutikkvarer på Byggmax.no leveres fra Byggmax sentrallager eller direkte fra leverandør. En nettbutikkvare kan leveres med budbil eller som postpakke til nærmeste utleveringssted.

Adresse: Damveien 2, 2827 Hunndalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: 23 966 900
on.xamggyb@ecivresednuk
By: Hunndalen
Rute: Damveien 2
Postnummer: 2827


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: byggmax gjøvik tlf, byggmakker gjøvik, monter gjøvik, terrassekalkulator byggmax, byggmax oslo, byggmax karihaugen, byggmax lillehammer, coop bygg gjøvik
Anmeldelser
Fantastisk service av en kar fra Chesterfield som har bodd 10 år i Norge. Vi fikk oss ett flott juletre! Takk for super hjelp! Godt nyttår!!
På turen hjem fra butikken oppdaget jeg at det ble tatt betalt for to flakser brus selv om jeg bare hadde kjøpt en. Ran!
God service og hyggelige priser.
Meget effektivt å handle materialer her om du vet hva du skal ha og kan plukke selv. Kvaliteten er upåklagelig, og du kan velge blant en stor mengde material. Var litt skeptisk i utgangspunktet, men kom fra obs bygg fordi de hadde så stygge terrassebord der og fant kjempefine bord på byggmax. Rask ekspedering. Inne i butikken preges det litt mer av billige merker men er sikkert greit om du skal ha noe småtteri.
Lite hjelp å få, og når en først fikk hjelp så var det minimal interesse i å hjelpe. Kjøpte maling, spurte ansatte om malingen så ut som på prøven, svaret var ja og dette stemte selvsagt ikke når man begynte å male.
Min yndlingsbutikk. Fine priser og alle tiders service.
De som jobber her er mest opptatt med å gjemme seg bak kassa.
Har topp utvalg, lett å finne varer, orden i hyllene og hyggelig betjening kommer tilbake.
Rimelig byggevarer. Greit hvis du veit hva du skal ha da det ikke er noe hjelp å få.
Bra varer til rimelige priser, slipper å bli løpt ned av betjening. Som må spørre noen andre om det du lurer på.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BYGGmax Gjøvik.

Hunndalen jernvare

åpningstider, plassering. Damveien 2 kart bykart, satellitt visning. BYGGmax Gjøvik adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BYGGmax Gjøvik. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BYGGmax Gjøvik med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler