facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggmax Ålesund

Byggmax Ålesund

Historie

Byggevareforhandler

Etikett

Bra billige byggevarer!
Vår filosofi – Gode byggevarer til lave priser

Adresse: Blindheim Industriveg 3, 6020 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 48084369
on.xamggyb@dnusela
By: Ålesund
Rute: Blindheim Industriveg 3
Postnummer: 6020


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: byggmax ålesund åpningstider, byggmax karihaugen, byggmax ålesund telefon, maxbo ålesund, byggmax blindheim, byggmax arendal, byggevarer ålesund, byggmax oslo
Anmeldelser
Tidenes mest elendige kundeservice!! Skulle kjøpe noen meter med materialer og møtte opp 10min før stenging. Materialer ikke tilgjengelig for selvbetjening, når jeg endelig fant ansatt så var han overasket over at jeg var her. Fortsatt noen minutter til stenging. Fikk beskjed at han skulle bare lukke porten. Står og venter på å få 2 nylon bånd kuttet sånn at jeg får plukket materialer. Får da plutselig kontra beskjed om at jeg må forlate plassen for han skal stenge og at materialer står der i morgen også. Fy flate for en elendig service! Flott at jeg har rikelig med byggeplaner som nå faller over til annen aktør. Angrer på at jeg i det hele tatt har tatt meg bryet med å stoppe innom her. Styr unna!
Dei gidd jo ikkje ta telefonen når du ringer ,og samtalen din blir satt til hovedkontoret ,og ken gidd å snakke med dei når du skal ha tak i byggmax på det stedet du høyrer til !!!!
Hyggelig betjening, god service, pent og ryddig område. Med godt utvalg av varer.
Et bra sted å handle byggevarer. Lite å utsette her. Har det meste, men synes butikken skulle fått mer fokus. Den kommer litt i bakgrunnen, synes jeg. Hyggelig og serviceinnstilt personal.
Bedre kunde Behandling!!!!!Det hadde vært en plus. Gratulerer med en fin butikk.Service mye bedre og utvalg
Torsdag 28.01 21 kl 1854 stengte ansatt porten og hindret meg i å handle, samtidig var vedkommende frekk når jeg konfronterte ham med og overholde stengetid.
Bra service, greie priser
Rask og enkelt
Flott butikk, som har gode priser på enkelte produkt, normale priser på en del andre. Det er kjekt å kunne laste bilen inne. Som regel raskt ekspedert.
Har det meste du trenger innen byggevarer, hyggelig betjening og grei ankomst. Har tilhenger til utlån
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Byggmax Ålesund med offentlig transport


Vegsund trevare 240 meter
1
14
Vegsund trevare 250 meter
Vegsund trevare 250 meter
1
14
21
Vegsund 310 meter
101
310
351
4
41
VY430
Myrlandsvegen 310 meter
1
14
21

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Byggmax Ålesund.

ålesund byggevareforhandler

åpningstider, plassering. Blindheim Industriveg 3 ålesund byggematerialer kart bykart, satellitt visning. Byggmax Ålesund adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Byggmax Ålesund. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Byggmax Ålesund med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler