facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggmester Reidar Solheim As

Byggmester Reidar Solheim As

Info

Vi påtar oss alle slags oppdrag som nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering. Våre ansatte byggmestere og snekkere har allsidig og bred erfaring i faget.

Historie

Byggmester Reidar Solheim ble etablert i 1972 og gikk over til AS i 1997. I dag drives firma i fellesskap mellom Karl Fredrik Landsrød og Tor-Henrik Rød. Bedriften har gjennom mange år opparbeidet seg erfaring som kundene våre nyter godt av. Bedriften er seriøs og solid og leverer håndverk som bygger på tradisjoner gjennom flere år. Vi vet at de fleste vet å sette pris på kvalitet levert til rett tid. Derfor gjør vi det.

Vi hjelper deg med alt fra A til Å på et byggeprosjekt, og vi samarbeider kun med anerkjente og dyktige underentreprenører i alle fag, og er opptatt av å levere kvalitet hele veien. Vi er lokalisert på Tjøme, men utfører oppdrag i hele fylket.

Strukturert og målbevisst er nøkkelordene for Byggmester Reidar Solheim AS. Oppdragene blir utført til avtalt tid og pris, med god fagkunnskap og høy kvalitet. Ta gjerne kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Se våre referanser:
www.reidarsolheim.no/referanser/

Adresse: Haugsjordet 17a, 3145 Tjøme
By: Tjøme
Rute: Haugsjordet 17a
Postnummer: 3145


Anmeldelser
Vi driver med totalrehabilitering av bad, og vi har høye krav til kvaliteten på sluttproduktet. Derfor er vi avhengige av underleverandører som har lang erfaring med våtromsarbeider samtidig som de er best i klassen i sitt fag. Byggmester Reidar Solheim AS utfører topp arbeid, har alltid gode forslag for å løse vanskelige oppgaver og holder avtaler og fremdriftsplaner slik vi forventer. Torbjørn Krämer, daglig leder i Bademiljø Tønsberg, Henriksen Rørleggerbedrift AS
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler