facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggtorget

"BYGGtorget består i dag av over 102 butikker fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. For deg som kunde betyr dette gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer. Alle våre butikker lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører. Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos oss."
Adresse: Øyavegen 25, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 73 97 16 10
By: Hommelvik
Rute: Øyavegen 25
Postnummer: 7550



relaterte søk: Priser Byggtorget, Byggtorget Moss, Byggtorget butikk, Byggtorget kampanjeavis, Byggtorget Øvrebø, Byggtorget Voss, Byggtorget terrassebord pris, Byggtorget takpanel
Nærliggende lignende selskaper
XL-BYGG XL-BYGG 734 meter Hele Neadalførets byggevaresenter! Komplett tilbud av byggevarer, hytteutstyr, hobby...
Anmeldelser
Finnes ikke bedre hjelp å få enn hos de hyggelige karene på byggtorget. Veldig fornøyd med servicen og personellet. Jeg handler der ene og alene for ekspertisen og den fantastisk gode hjelpen jeg alltid får når jeg er innom. Jeg kan ikke si annet enn at de anbefales på det varmeste. Tipp topp!
Vi har lagt ut vårt hus for salg Torpbakken 29a Malvik. Jeg har hentet sirka 90 % av alle materialer hos Maxbo/Byggetorget i Hommelvik i det siste 10 år. Takk for en formidabelt service i alle årene.
Bra plass, men kan mangle enkelte ting.
Fin butikk med meget hyggelig betjening. Anbefales
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler