facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggtorget

"BYGGtorget består i dag av over 102 butikker fordelt over hele landet. Dette gjør oss til en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. For deg som kunde betyr dette gunstige innkjøp og gode tilbud på alt av byggevarer. Alle våre butikker lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører. Dersom du går med planer om hus eller hyttebygging, vurderer å pusse opp eller trenger en pakke spiker, kan det lønne seg å søke råd og pris hos oss."
Adresse: Allmenningsvegen 14, 2660 Dombås, Norway
Telefonnummer: 61241202
By: Dombås
Rute: Allmenningsvegen 14
Postnummer: 2660



relaterte søk: Byggtorget Gulv, Byggtorget takpanel, Bygg butikk, Byggtorget Kaland Trelast, Veggplater Byggtorget, Byggtorget Rupanel, Hobbyplater Byggtorget, Byggtorget Benkeplater
Nærliggende lignende selskaper
ASPEHOL SALG OG SERVICE AS ASPEHOL SALG OG SERVICE AS 3 km Sånn passe er ikke det så ofte
Anmeldelser
Dro i ens ærend for å kjøpe et produkt som var avertert i tilbudsavisen. Produktet var ikke på lager, og hadde heller aldri vært det. Tvilsom markedsføring! Liten vilje til å prøve å løse problemet også, de mistet en kunde der.
Trivelie fagfolk som hjelper gjerne. Alle alle snakker flytende norsk
Fin butikk hyggelig prsonale
Bra priser og hyggelige folk
Oversatt av Google Jeg besøkte butikken for å fylle opp LPG-tanken til bobilen. En hyggelig ansatt betjente tanksystemet og jeg kunne kjøre videre i løpet av veldig kort tid. Original Ich habe das Geschäft besucht, um den LPG Tank vom Wohnmobile aufzufüllen. Ein netter Mitarbeiter hat die Tankanlage bedient und innerhalb kürzester Zeit konnte ich weiterfahren.
Oversatt av Google Jeg var i stand til å fylle på min tyske 11 kg gassflaske her. Dessverre er det svært få påfyllingsstasjoner i Norge. Og bensinstasjonene har dessverre ikke de riktige erstatningsflaskene. Original Konnte hier meine deutsche 11kg Gasflasche nachfüllen lassen. Gibt in Norwegen leider nur noch sehr wenige Nachfüllstationen. Und die Tankstellen haben leider keine passenden Tauschflaschen.
Oversatt av Google Godt hjulpet med LPG-tanking. Original Keurig geholpen met lpg tanken.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler