facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byggtorget Kar-La Tre As

Byggtorget Kar-La Tre As

Info

Byggtorget Kar-la-tre ligger på vakre Skålahalvøya i samme bygg som Skålasenteret og vi selger trelast m/tilbehør. Velkommen til en hyggelig handel!

Adresse: Kaptein dreyers veg 2, 6456 Molde, Norway
Telefonnummer: 94027206
on.ertalrak@tsop
By: Molde
Rute: Kaptein dreyers veg 2
Postnummer: 6456


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: byggtorget ålesund, byggtorget herøy, byggtorget gaupen, byggtorget valle, byggtorget moss, byggtorget mosvik, byggtorget gaupne, byggtorget rena
Anmeldelser
Fikk gode priser når jeg handlet hele yttersiden av huset. Trodde jeg fikk det nå også 1 etg. Nå, men har tapt tusener på å handle her i forhold til coop bygg. Nei Monter molde! Dere tapte dere markant. Ser en annen også skriver at de ikke har kunnskap om det de selger og det stemmer! Spør om verktøy f.eks. så er det ingen som har peiling. Ny episode! Der mistet de siste stjerne. Jeg ligger inne med visse faste rabatter! Kjøpte lim til 179kr som stod på prislappen, men når jeg fikk prosentene så var prisen plutselig 195kr før rabatten. Direkte svindel! De sa de hadde er system, men det bryr jeg meg som forbruker lite om. Prisen på hyllen skal da stemme?!!!
Servicevennlig betjening og kjapp levering, flott varehus
Dårlig service, lite eller ingen kunnskap om produkter de selger. Kundesystemet var nede i flere dager. Kunden må passe veldig godt selv på at prisene og mengden stemmer.
Monter I Molde. Er det noe du magler eller trenger, monter Molde har alt til en middels pris, kjøpte en liten gressklipper, som var til 1.490,- den er veldig handy til små gress rundt om på gardsplassen, ikke nødvendig med seler. Den er perfekt til å ta irundt blomster å ting mang er redd for å ødelegge med en større gressklipper. Til en så billig pris er den det mest praktiske i mine øyner til slik bruk kjøpte også malings koster å ekstra kantklipper tråd, som var litt tykkere en den originale som er med. Med malingskosten, fikk jeg malt hele huset uten å måtte bytte kost, det var en slitesterk kost fra drygolin. Bygd for å tåle en støyt, den var litt i de dyreste laget på kr 799,- men me tanke på holdbarhet så var det verdt de. Skulle man ha kjøpt noe billigere kost har man måtte påregne å bruke opp flere koster. Panelet jeg malte var ganske så grov, derfor var den fin til dette. Bruke først gressklipperen rundt huset slik at graset ikke kommer opp på panelet, sprutet ikke fra kant klipperen heller slik at de har festet seg på veggen. Kosten sprutet heller ikke. Fornøyd med kjøpet. Har ikke bilder å legge ved.
God hjelp av voksen mann i kassa etter at Fliseparter figur hadde gitt råd som fikk Heydi teknisk-avdeling til å rive seg i håret...
Hyggelige priser en flott atmosfære å handle i. Hyggelige ekspeditøren som gjør alt som er mulig for at kundene skal trives.
Vsr ingen til å ekspedere så det ble handel et synet sted
Anbefaler alle å ta turen innom malingsavd ved Monter Molde! Fikk god hjelp fra selveste malingseksperten
Har det du trenger til oppussing og annet. Fin butikk med betjening som hjelper deg.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler