facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byneset Hundepensjonat

Byneset Hundepensjonat

Info

Hundepensjonat som legger vekt på sunnhet og trivsel

Historie

Vi er et autorisert hundepensjonat med plass til ca. 40 hunder, og pensjonatet ligger godt skjermet i landlige omgivelser. Dette gjør den til et yndet rekreasjonssted for hunder, da i særdeleshet ved begivenheter som nyttårsaften o.l.

Alle hundene vi tar i pensjon får separate rom inne, samt en stor løpegård ute. Der vil alle hundene som kommer hit i pensjon få komme ut hver dag, og dette er selvfølgelig inkludert i prisen. Der får de virkelig løpt fra seg.

Hos oss er store og små like velkomne, og pensjonshundene blir gitt det stellet hver enkelt krever. Ta gjerne med egen seng, kurv eller teppe.

Her på Byneset hundepensjonat er det en selvfølge at man får komme å besiktige hundepensjonatet innvendig og utvendig i våre åpningstider, før man setter hunden sin her, samt følge hunden sin inn i buret sitt når man kommer for å levere.

Vi som har vårt daglige virke på pensjonatet har over 30 års erfaring med hund.

Adresse: Mebygdvegen 388, 7070 Trondheim, Norway
Telefonnummer: +47 928 24 200
By: Trondheim
Rute: Mebygdvegen 388
Postnummer: 7070


Nærliggende lignende selskaper
Byneset Hundepensjonat Byneset Hundepensjonat 92 meter God plass for hunden,egne luftegård. Og en felles. Glad happy hund.
Kattehaugen Hotell Kattehaugen Hotell 4 km God opplevelse av Kattehaugen hotell. Kjentes trygt å ha katten vår der i jula. Vi hå...
Kennel Arca Halu Kennel Arca Halu 12 km Veldig bra etisk avl av sunne hunder.
Kennel Anka's Diamond Edition Kennel Anka's Diamond Edition 13 km Tibetansk Spaniel
Kennel Potensial Kennel Potensial 17 km Kennel Potensial består i dag av en korthår Weimaraner Ignaheim´s Caya. Hun fikk sitt...
Åsheim Dyrepensjonat Åsheim Dyrepensjonat 30 km Helt topp. Anbefales!
Anmeldelser
Sur, uhøflig og direkte ubehagelig eier og driver. Kan oppfattes på grensen til truende om du for eksempel kommer inn på tunet 15 minutter før leveringstid.
Hyggelige drivere, fin velkomst og hente situasjon. Synes det er topp at de har snapchat, slik at du kan få se video og bilder.
Rent pent og fine omgivelser på Byneset. Hunden min trives veldig godt der.
God plass for hunden,egne luftegård. Og en felles. Glad happy hund.
Fint og nytt? pensjonat med en veldig stor innhegning. Kunnskapsrik eier og fint uteområde, føler meg trygg på å etterlate hunden min her. Anbefales!
Flott kennel/hundepensjonat! Dyktig folk! Bikkja aldri klaget! :-
Topp Sted hvor hunden fikk løpe mye i den store hundegården
Alltid fornøyd med service og hundehold på pensjonatet. Anbefales!
Hyggelig betjening, godt vant med dyr og positiv orden/renhold
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Byneset Hundepensjonat med offentlig transport


Eggen 500 meter
210
78

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler