facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byporten Tannklinikk Tromsø

Byporten Tannklinikk Tromsø

Info

Byporten Tannklinikk
Skippergata 32
9008 Tromsø

Historie

Åpningstider:

Man - Tors: 08.00 - 15.30
Fre : 08.00 - 15.00

Vi er for tiden fem tannleger, hvorav to med spesialkompetanse - spesialist i oral kirurgi og spesialkompetanse i implantatbasert protetikk.

Godkjent spesialkompetanse er en forutsetning for bla refusjoner fra HELFO ved implantatbaserte restaureringer av både enkelttenner og bruer som omfatter hele eller deler av tannbuene.

Det vil si godkjenning som kreves av HELFO for at det skal kunne gis støtte til kroner og broarbeider ved tannerstatninger festet til implantater.

Tilsammen vil vi kunne ta vare på de problemer og utfordringer knyttet til våre pasienters tannhelse.



"Alltid ivaretatt hos din lokale tannlege. I Odontia Tannlegene samler de fremste lokale tannpleierne, tannlegene, spesialistene og tannhelsesekretærene, for å kunne tilby god tannbehandling og høy kvalitet. Vi er stolte av den tilliten vi får fra våre pasienter og setter vår ære i å forvalte denne på best måte. Vi hjelper deg med alt fra den årlige tannsjekken til større tannbehandlinger som erstatning av manglende tenner og behandling for tannkjøttbetennelse periodontitt. Dersom du ønsker å justere på smilet tilbyr vi estetisk tannbehandling. Ved behov for akutt tannbehandling, gjør vi vårt ytterste får å hjelpe deg samme dag."
Adresse: Skippergata 32, 9008 Tromsø, Norway
Telefonnummer: +4777790650
By: Tromsø
Rute: Skippergata 32
Postnummer: 9008



relaterte søk: Tannlegeskrekk Tromsø, Akutt tannlege Tromsø, Tannlege barn Tromsø, Aagaard Tannklinikk Tromsø, Odontia tannlege Sandvika, Colosseum Tromsø, Tannbleking Tromsø, Odontia Hønefoss priser
Anmeldelser
Jeg har hatt tannlegeskrekk i alle år, men fjerning av visdomstennene gikk som en drøm! Gjengen på Byporten var kjempedyktige og forståelsesfulle. De gjorde en effektiv og god jobb samtidig som jeg følte meg godt ivaretatt. Vil anbefale dem på det aller varmeste!
Jeg har alltid blitt møtt av blide og hyggelig personale. Det er også en ro inne på tannlegekontoret.
Hyggelige, profesjonelle og svært dyktige folk. God på relevant informasjon, og det var rett og slett behagelig og avslappende å ligge i stolen under kirurgien.
Kjempe fornøyd! Flinke, hyggelige og vennlige tannleger som får deg til å føle deg godt ivaretatt!
Hatt tannlegeskrekk i mange år. Men bestemte meg for å prøve Byporten tannklinikk. Veldig bedagelig, hyggelige å profesjonelle folk som jobber der.
En veldig behagelig og trygg opplevelse i møte med tannlege og tannpleier ved Odontia Tromsø Byporten. De har min fulle tillit. Anbefaler de på det sterkeste
Blei møtt av veldig hyggelige personal,smilende og vennlig.Veldig god å forklare om behandlings plan.Tannlege skrekken var blåst vekk ved første hilsning.De var utrolig flinke.
Veldig hyggelig opplevelse. Jeg hadde ikke vært hos tannlege på flere år og var litt smånervøs, men jeg følte meg godt tatt vare på.
Ble tatt i mot allerede i trappa ;- Teamet jobbet uten nøling, følte meg trygg og ubesveret.
Fikk time på dagen, rask og god behandling. Veldig fornøyd.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Byporten Tannklinikk Tromsø med offentlig transport


Seminaret 70 meter
X27
Skippergata 100 meter
20
24
26
28
33
34
412
415
42
420
425
426
428
430
450
Seminarbakken 150 meter
72
Kystens hus 310 meter
20
24
Sjømannsskolen 380 meter
20
21
24
412

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Byporten Tannklinikk Tromsø.

Tromsø tannlege

åpningstider, plassering. Skippergata 32 kart bykart, satellitt visning. Byporten Tannklinikk Tromsø adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Byporten Tannklinikk Tromsø. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Byporten Tannklinikk Tromsø med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Odontia ABA Tannlegene Odontia ABA Tannlegene 476 meter Meget bra på alle måter. Kort ventetid før behandling. God informasjon om alt som for...
Tromsø Tannlegesenter Tromsø Tannlegesenter 993 meter Helt ok tvinger meg til å slutte å snuse å røyke måtte starta med snus etter opplevel...
Tannklinikk1 Tannklinikk1 2 km Vært fornøyd med en tannlege som jeg ikke har sett siden, er mye utskifting av tannle...
Colosseumklinikken Colosseumklinikken 3 km God betjening og flinke tannleger.
Colosseum Tannlege Tromsø Colosseum Tannlege Tromsø 3 km Dette gikk veldig bra! Jeg har tannlageskrekk, men dette stedet vekker lite til ingen...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler