facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Byskogen Camping

"Byskogen Camping er en campingplass for telt, campingvogner og bobiler, som også leier ut hytter og rom til en rimelig pris. Hyttene har hvert sitt bad og kjøkken, mens det i en storhytte er felles for dem i telt etc. Det er god plass utendørs, med muligheter for grilling. Campingen drives av byens speidere, og ligger idyllisk til, rundt 8 km fra Kristiansund Sentrum, og 2 km fra handelsparken på Løkkemyra."
Adresse: Skogveien 38, 6517 Kristiansund
Telefonnummer: 71584020
By: Kristiansund
Rute: Skogveien 38
Postnummer: 6517



relaterte søk: camping kristiansund, camping møre og romsdal, atlanten camping, camping molde, bobil camping kristiansund, kvisvik camping, campingplasser nordmøre, overnatting kristiansund hytter
Nærliggende lignende selskaper
Atlanten Camping Atlanten Camping 5 km Vi kom med bobil sku bare ha kjørt videre Gjørmete og fælt, ja det regna men alikave...
Anmeldelser
Veldig fin camping med hyggelig resepsjonister. Vi hadde hytte tussebo Veldig fin hytte alt man trengte og rent.. Dusjen var bra bortsett fra at vannet ikke rant ned i sluket. måtte bruke mopp for å få ned vannet i sluket, men det var ikke noe problem. Anbefales!!!!
Desidert verste plassen jeg noensinne har vært på. Gresset var så langt at plassen kunne vært forveksla med et jorde. Vi skulle sove i telt, og det endte med at vi slo opp teltet, fikk høre på det usedvanlige støynivået, fikk oss en skikkelig god latterkule, og tok ned igjen teltet. Vi dusjet etterpå, det var som å gå i en sandkasse inne der. Samme på toalettene. Kjøkkenet var fra 1978, så du må ha god tålmod for å koke maten din. Dra dit for en minnerik opplevelse!
Helt greit og trivelig jente som sitter i resepsjonen. Litt rart at de ikke har mere besøk. Ville gjort mere med strømuttak, må ha veldig lang skjøteledning, vist man ikke får campere nært strømskap. Helt greit om man vil slappe av.
Antar vi var de første gjenstene der for sesongen. Plassen er utmerket med gangavstand til kjøpesenteret Amfi Futura. Idyllisk til, men rett ved helikopterrampa til flyplassen. Noe støy kan derfor forekomme til alle døgnets tider. Til å være 2*, så er sette en utmerket camping. Det er varme i gulvet i dusjen, og toalettene var pene. Ser dog for meg at denne plassen et et skikkelig knåtthøl på sommeren. Ta med myggspray.
Må si jeg liker denne plassen vedlig godt. Plassen blir sommerdrevet av ungdom fra kristiansund kfuk kfum speidern. Ungdomene og plassen skjenerelt er flinke til å skape en veldig fin plass.Rom: 4/5
Byskogen camping er topp når det gjelder santhansfeiring. flott gjeng som står på å lager det flott for gammel og ung. Det blir en tur om et år igjen.
Egentlig har campingplassen et stort potensiale, men de som driver den synes ikke å se det. Det er greit nok til ei overnatting, men det er absolutt ingenting der. Mange klager på renhold og foreldet utstyr ser jeg. Barn vil kjede seg dønn ihjel. Det er noen fordums rester av en lekeplass, men ser mest ut som forlatt skrot. Ingen tilbud om båtutleie eller kajakk, minigolf, trampoline osv. Det går an å spille ball der, men du må nok ha med egen ball. Her savnes entusiasme og glede! ~Hoss Curtis :-!
Besøkte plassen i fjor sommer,men fissj å fissj hvor skittent det var tok flere bilder for å dokumentere. Synes heller ikke driveren sto fram som "ærlig" Fin beliggenhet,men støy fra flyplassen. Blir ikke flere besøk dit
Kjempe fin camping. Hyggelig betjening som var veldig behjelpelige selvom vi kom etter at resepsjonen var stengt. Rent og gode dusjer. God plass for både telt, bobil oh campingvogn. Absolutt verdt pengene!
Hytten vi leide var helt grei standard men bar preg av manglende renhold og vedlikehold. Selve campingen hadde potensiale men trenger mye oppgradering. Lekeplassen var datert 1970 og ikke holdt ved like noe som betyr at dette ikke er en campingplass for barn. Og den ligger rett ved siden av flyplassen, noe som skapte en del støy.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler