facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Café Dronningen

Café Dronningen
"Dronningen er et hyggelig spisested med norske råvarer og smaker i sentrum. Restauranten er godt plassert i kvadraturen og er en vital møteplass for byens folk. Vi har fokus på gode, kortreiste råvarer. Vi streber etter å være så økologiske som mulig, men viktigst av alt er det at maten er produsert av mennesker som setter kvaliteten i fokus.Dronningen er åpent fra tidlig og til sent. Her kan du få en god start på dagen, holde et møte, sette deg ned å jobbe i den romslige kafeen eller ta med deg en god kopp kaffe on-the-go."
Adresse: Dronningens gate 5 , Kristiansand 4610, NO
By: Kristiansand
Rute: Dronningens gate 5
Postnummer: 4610



relaterte søk: dronningen restaurant, bygdøy, Restaurant Kristiansand, Café Dronningen meny, Hotel Norge Kristiansand restaurant meny, Restaurant Dronningen, Dronningens Café Moss, Søndagsbuffet Kristiansand, Hotell norge Kristiansand parkering
Anmeldelser
Har spist på Dronningen to kvelder på rad. Første kveld: Dagens fisk - brosme. Andre kveld: Dagens kjøtt - entrecôte. Begge to smakte utmerket, og kom i store nok porsjoner til de fleste. Entrecôten var strengt tatt litt for stor, men fikk ta meg meg resten og kokken sendte med ekstra saus. Dessuten, for oss som setter pris på god vin: Her er en restaurant som gir deg kvalitetsvin selv om du bare skal ha ett glass! Bildet er av brosmen. En fryd for øyet og for ganen.
Jeg, typen og vennene mine spiste her 2 ganger denne uken, under spis ute uka. Første gangen da vi kom for å spise var det god stemning, serverte god mat og fin service. Vi gikk hjem helt fornøyde. Da vi kom på søndagen derimot var det en helt annerledes opplevelse. Maten var lite smakende og føltes litt ut som kokkene lagde mat bare for å lage mat. Betjenningen var hyggelig til en viss grad. Men da det nærmet seg å betale for maten har det oppstått at desseren ikke var inkludert i bufeen. Man måtte legge ut med 75kr ekstra i tillegg til tilbudet. Greit nok, 250kr. Men det var ikke opplyst på selve spise ute uka siden under restaurantens navn om at desseren ikke var inkludert. Da vi sa ifra om det mente da betjenningen at det var opplyst om det flere steder i deres sosiale medier blant annet og ble frekke og ikke villige gi seg. Kakene stod rett ved der buffeen, med hovedmaten og heller var det ingen skilt som sa at desseren var det 75 kr ekstra.
Fikk bein og flesk i salaten min, så spurte jeg om å heller få pomfri. 2 timer etterpå sitter jeg å spyr etter jeg spiste her. Ikke til å anbefale
Vi var 2 par som gledet oss til god førjls middag i går kveld 5/12/21. Maten var smakløs og dårlig.Jeg hadde pinnekjøtt. Den var mest bare feittslingser forferdelig. Torsken og juleribba var ikså smakløs. Det eneste positive var Betjeningen.
Veldig koselig nyoppusset lokale, god stemning. Vi spiste ‘spis ute uka’ rett og var kjempefornøyde! Men jeg må si at jeg likte poteter bedre enn kjøttet!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Café Dronningen.

Kristiansand kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Dronningens gate 5 kart bykart, satellitt visning. Café Dronningen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Café Dronningen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Dronningen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler