facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafè Rampa

Cafè Rampa

Info

Café Rampa er en café/restaurant som er kjent for sin gode hjemmelagde mat, opplevelsesrike intimkonserter med ulike kjente og ukjente norske artister. Bygget har sjel og er opprinnelig et pakkhus fra 1880.



"På jernbaneområdet i Hommelvik sentrum finner du et rødt sjarmerende bygg. Bygget var opprinnelig et pakkhus oppsatt i 1880. I 1995 ble det skrevet historie i "Vika". Pakkhuset ble vekket til live igjen, men i ny drakt og med en annen misjon.Cafe Rampa hadde blitt skapt. Tømmervegger og bjelker fra 1800-tallet ble tatt vare på, nostalgien og atmosfæren likedan. Ett etterlengtet samlings- og spisested var på plass. Her henger det bilder og gjenstander fra "gammeltiden", som tar deg med tilbake i historien.Det gir ro i sjelen i en travel hverdag å føle at tiden står stille, - selv bare mens du nyter en kopp kaffe..."
Adresse: Hommelvik jernbanestasjon, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 73971370
By: Hommelvik
Rute: Hommelvik jernbanestasjon
Postnummer: 7550


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: rampa ytterøy, rampa åge, restaurant hommelvik, homla restaurant, rampa meny, homla pizza og grill, rampa lyrics
Nærliggende lignende selskaper
Trådgrafikk Trådgrafikk 64 meter BJØRG EIGARD - viser/selger design av trådgrafikk med mere TILBYR enkeltpersoner/ gr...
Hommelvikrevyen Hommelvikrevyen 286 meter Ei revygruppe fra Hommelvik, med sin første revy i 1955. Helt fersk revy høsten 2018!...
TTMat TTMat 710 meter Kjempe god mat. Hadde festkoltbord for 20 stk. Ble en del mat igjen. Men dette vil je...
Piece of cake Hommelvik Piece of cake Hommelvik 2 km Trivelig butikk, og en gjeng med ansatte som har service som første prioritet.
Svebergtunet Kurs og Konferansesenter Svebergtunet Kurs og Konferansesenter 2 km Nydelig plass, var der ifb med et bryllup
Cakebucks EB Cakebucks EB 2 km Dette er en elevbedrift styrt av elever fra Hommelvik ungdomsskole. Vi selger kaker/s...
Mix Malvikkiosken Mix Malvikkiosken 2 km Alltid blid og tjenestevillig sjef
Soltvedt’s Cafe og Catering Soltvedt’s Cafe og Catering 2 km Fantastisk god mat, både så bra ut og smakte fortreffelig. Gode mengder.
Best Western Stav Hotel Best Western Stav Hotel 4 km Førsteinntrykket vi fikk når vi åpna døra til rom 501 virka det slitent med ei lukt s...
Mostadmark Samfunnshus Mostadmark Samfunnshus 9 km Billig og bra. Utstyrt kjøkken med kjølerom og både liten og storsal.
Anmeldelser
Flotte, sjarmerende lokaler, hyggelig betjening, god mat og 100% tilpasningsdyktig ifht matallergi
Absolutt verdt å kjøre noen mil hit. Hyggelige folk, veldig koselig innredet. God mat, fikk ett annet alternativ i maten min,det er ett stort pluss. Ett lite minus er at teen ikke var i løsvekt.
Koselig sted med rause porsjoner. Vi Prøvde rekesmørbrød og omelett. Rikelig med håndpillede reker på stekt focacciabrød. Omeletten var god, med sopp og skinke. Noe fet men passe salt. En fin opplevelse :-
Syklet til Hommelvik for å drikke kaffe på Rampa. Sjekket på nettsidene at stedet var åpent på en tirsdag. Og det skulle det være..... Men det var det ikke. Det var sommerstengt. Man bør ha såpass respekt for sine gjester at man oppdaterer egne nettsider.
5 stk tok turen med buss fra Trondheim for lunsj og kaffe. Ble møtt av skilt på døra med lukket selskap. Ingen meldinger på facebook eller nettsted om stenging; åpningstider ok over alt. Møtte cafe-driver som meddelte at det ikke var mulig med åpen cafe når det skulle være selskap senere på dagen. Fikk en beklagelse, men ble møtt med surhet når vi mente det hadde vært greit å legge ut beskjed. Hadde kjøpt togbilletter tilbake. Ingen alternative steder i Hommelvik, dermed over 1 time venting med barn ute i kulda. Kan ikke skylde på corona for å gi blaffen i dropin-kunder. Håpløst å forholde seg til stedet som utfluktsmål. Det er mulig vi prøver å komme tilbake når stedet har fått ny driver. Inntil da anbefales stedet ikke.
Veldig historisk sted. Veldig fornuftig bruk av en gamle togstasjon som en restaurant. Hyggelige personaler. Deilig mat og nydelig omgivelse. En overraskelse på toalett, en klaver.
Skulle gjerne vært åpent oftere på ettermiddagen og kvelden:-
Bestilte mat uten gluten og melk, samt vegetarisk. Andre steder ender jeg da gjerne opp med en enkel salat, men Café Rampa vartet opp med en selvstendig smakfull rett med ris og stekte grønnsaker - som var meget smakfull! Veldig positivt overrasket!
Spisestedet har beliggenhet rett ved jernbanestasjonen i sentrum av tettstedet Hommelvik, Malvik kommune. Rett ved siden Rampa er det avsatt noen HC-plasser, samt ca 20 gratis parkeringsplasser. Rutebuss 70 tur/retur Stjørdal-Trondheim på den ene siden og toget tur/retur Steinkjer-Lundamo på den andre siden har sine holdeplasser/stoppesteder. Lokalet er passe stort, men likevel flott til intimkonserter, som det før korona-tida har hatt besøk av bl.a. Åge Aleksandersen og andre kjente artister. Inni lokalet er det pyntet diverse gamle effekter fra bl.a. togvirksomhet, eldre reiseeffekter, uniformsluer, fotografier, som minner gjestene om at Rampa bærer sitt navn med rette. Et sted verdt å besøke.
Kjempekoselig og flott konsert med Claudia
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler