facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Café Valuta

Info

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Cafè Valuta. Hos oss får du mat hvor smaker og teknikker er inspirert fra øst mot vest, nord til syd. Vi kaller

Adresse: Café Valuta, Torggata 100, 2317 Hamar, Norway
Telefonnummer: 48324324
By: Hamar
Rute: Café Valuta, Torggata 100
Postnummer: 2317


åpningstider

Mandag: 11:00 - 20:00
Tirsdag: 11:00 - 20:00
Onsdag: 11:00 - 20:00
Torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 22:00
Lørdag: 11:00 - 22:00


relaterte søk: cafe valuta meny, basarene hamar, cafe valuta hamar åpningstider, basarene hamar meny, restaurant hamar, hai hamar, volume hamar, victoriahaven
Anmeldelser
Menyen er passe lang har både asiatiske og europeiske retter. Føles som et godt lunchsted. Maten er god, men risen var litt tørr på woken. Sitron og pasjonsfruktpaien var topp! Sterk og god kaffe. Hyggelig betjening.
Asiatisk ribbe og crème brulee var veldig godt.
Veldig lun og god atmosfære, lekkert interiør og generelt ryddig og rent. Stabilt personale som er trygge og blide. Maten veldig god til en grei penge. Har spist der når det har vært både lite og stor trafikk av gjester, opplevde at maten kom rimelig raskt til bordet etter bestilling. Et pluss at de har Leffe Blonde øl, som er favoritten. Uteservering ut mot Stortorvet med mye aktivitet og liv!
Treåringen måtte vente på maten mens vi voksne fikk først. Fikk ikke alt vi hadde bestilt. Kald nachos. Observerte ansatt som tok seg en snus, ikke vasket hendene for så å komme med mat til oss. Pulled port-burgeren var veldig bløt. Har tidligere vært fornøyd, men idag ble vi veldig skuffet.
Cafe Valuta. Flott lokale midt i sentrum. Er meget god service og fint utvalg av lunsj, midag og dessert. De har spennende meny med en tvist. så her får du utfrodret dine ganer. Ser litt "sossete" ut, men når maten kommer så er det glemt.
Nydelig sted for en lunsj eller enkel middag etter jobb! Lekre og spennende retter i tøffe lokaler og med overkommelige priser. Alltid god service!
Veldig stort og upersonlig lokale. Ikke min smak. Kjøpte en kaffe og gikk igjen. Hyggelig betjening da
God mat, mye for rimelig penge. Blide personale. Sjefen, Hai, kom og hilste ved bordene også
Det var et perfekt måltid
Litt kald birger. Man vanskelig å lage en perfekt burger når det kommer 30stk samtidig
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Café Valuta.

Hamar asiatisk fusion-restaurant

åpningstider, plassering. Café Valuta, Torggata 100 kart bykart, satellitt visning. Café Valuta adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Café Valuta. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Valuta med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler