facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Con Bar

Cafe Con Bar
Adresse: Brugata 11 , Oslo 0186, NO
Telefonnummer: 22 05 02 00
By: Oslo
Rute: Brugata 11
Postnummer: 0186


åpningstider

Mandag: 10:00-01:00
Tirsdag: 10:00-01:00
Onsdag: 10:00-01:00
Torsdag: 10:00-03:00
Fredag: 10:00-03:00
Lørdag: 10:00-03:00
Søndag: 10:00-12:00


relaterte søk: cafe con bar meny, brugata landhandleri, cafe con bar anmeldelse
Anmeldelser
Fin plass som jeg hadde 2 lunsjer og middag hos. Lunsj 1. Bestilte en Club Sandwich. Den var bare ok. Kyllingen var noe tørr og sandwichen var noe rotete og stor. Det gjør det vanskelig å få inn den helhetlige smaken som gjør en club sandwich bra. 2.5 stjerner Middag Biff med peppersaus. Dette var rett og slett litt for lavt nivå på. Biff var til tider både tørr og seig. Peppersausen hadde passet bredre til kjøttkaker i brun saus. Når jeg endelig hadde klart å skjære igjennom med kuvertkniven jeg fikk ble det å tygge i 2 min for hver bit. Biff skal etter mitt ønske tygges lett og skli ned på høy kant. Såpass enkel rett bør en forvente mer av. 1.5 Stjerner Lunsj 2 Parmaskinke smørbrø. Her var smørbrød godt proporsjonert så jeg kunne ta et bit av hele og få alt av smaker inn som gjorde dette til et veldig bra smørbrød. Egget kunne vært posert og dyttet på innsiden av sandwichen og parmaskinen kunne vært delt i to så det ikke ble for mye gris men her vil jeg gi 4 stjerner for denne retten. Cafe con Bar var en hyggelig plass og spise så hvis en får sørget for at disse rettene blir mye bedre så vil nok ratingen gå opp for min del. Less is more! Quality matters!
God mat, det skal de ha. Men ufin opplevelse med servitøren trekker skåringa til bunn. Til å begynne med var det moro, jeg koste meg med vennene mine, og servitøren var hyggelig. Jeg hadde en bursdagsfrokost, men det visste ikke vedkomne. Vedkomne var nysgjerrig og spurte om hvor vi alle var fra, så vi svarte, fordi hvorfor ikke. Da det var min tur sa jeg at jeg var fra Kina. Da svarte servitøren at kinesere vanligvis er "small" men at "you are big", noe som jeg tolket som å bli kalt tjukk. Helt ærlig, det er ikke noe jeg kan benekte, men det er ikke noe han har rett til å kommentere på. Verst av alt, dette var alle vennene mine vitne til, som prøvde å trøste meg. Jeg har aldri vært så ydmyket før. Helt forferdelig. Ødla humøret mitt for resten av bursdagen min.
Var her på en Onsdag for middag og pils, god og rolig stemning, med hyggelig personale! kan anbefale å prøve natchosen, de hadde til og med hjemmelaget salsa. Tommel opp
Hyggelig og rolig sted med god atmosfære.
Nydelig tyrkisk mat, behagelig lokale og god service. Pide og børek anbefales.
Veldig god mat !! Men vi opplevde dessverre meget dårlig service ...
God mat .Stille og rolig fin plass og spise
Vi bestilte glutenfri burger. Etter maten fikk datteren min så kraftig allergireaksjon, at ambulanse måtte kjøre henne på legevakt. Hun var dårlig i flere dager etterpå. De har ikke peilig om allergener!
Ok mat. Fint lokale, og hyggelig betjening. Fikk flaskevann når vi egentlig skulle ha springvann, så pass på å spesifisere.
Veldig hyggelig sted, med gjennomført mat, en variert, men ikke for stor ment, og svært hyggelig betjening. Fin og rolig atmosfære. Satte stor pris på å få vann med isbiter i uten å måtte be om det. Jeg spiste ikke denne gang, men søstra mi spiste fajitas. Denne kom servert putrende rett fra ovnen og så veldig autentisk og god ut. 4/5 siden jeg ikke kan uttale meg mer om maten.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe Con Bar.

Oslo barer

åpningstider, plassering. Brugata 11 oslo hamburgere kart bykart, satellitt visning. Cafe Con Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe Con Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Con Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Skuret Skuret 71 meter
Misfornøyelsesbar Misfornøyelsesbar 158 meter
Gaasa Gaasa 173 meter
Café Fiasco Café Fiasco 200 meter
Johnny Rockets Johnny Rockets 250 meter
Lekkerbisken Kiosk Lekkerbisken Kiosk 255 meter
Københavnerkafeen Københavnerkafeen 268 meter
Gloria Flames Gloria Flames 289 meter
People's People's 328 meter
Burger Bar Burger Bar 338 meter
Kafe Asylet Kafe Asylet 349 meter
Burger King Burger King 358 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler