facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Edvard

Cafe Edvard

Info

Sumarkafe i Ullinsvin!

Med utsikt over Vågåmo, blant gamle hus, blomar og mykje historie tilbyr vi SUMAREN 2018 nokre fantastiske konsertar og servering!

NYHETAR OM 2018 SUMAREN I APRIL!

Historie

Sumarkafe i Ullinsvin!

Med utsikt over Vågåmo, blant gamle hus, blomar og mykje historie tilbyr vi i sumar nokre fantastiske konsertar og servering!

Kaffe, varme & kalde retter, øl & vinrett mm.



"Ullinsvin: Kunstgalleri, historiske utstillinger, Cafe Edvard, prestegårdshage, historisk sted."
Adresse: Ullinsvin, 2680 Vågåmo
Telefonnummer: 41218234
on.0862@tsop
By: Vågåmo
Rute: Ullinsvin
Postnummer: 2680



relaterte søk: bokhandelen vågå, hva skjer i vågå, landhandleriet vågå, spise vågå, pizzabakern vågå, bakeri vågåmo, bowling vågå
Nærliggende lignende selskaper
Veistadhjørnet Kafé Veistadhjørnet Kafé 517 meter Trivelig og rolig plass god toast og kaffe
Hindsæter Hindsæter 30 km Herlig mat og drikke! Fine rom og oppholdsarealer. Kan virkelig anbefales, og et sted...
Anmeldelser
Flott billedkunst. Spennende utstillinger i fantastiske lokaler, restaurerte gamle løer og gårdsbygninger gav en flott ramme for kunstopplevelsen. Stedet lå i en nydelig gammel hage. Det var også servering på stedet. Ikke den beste maten jeg har spist og prisene var stive, men personalet og omgivelsene perfekt
Hyggelig tun og hage, der forfedre til både Edvard Munch og Ole Bull hadde sit sete. Bygninger er godt ivaretatt. Du finner en koselig kafé og også jevnlige kunstutstillinger.
Fint gammelt sted med varierende kunstutstillinger året rundt. De har også en koselig kafé med gode, ferske bakevarer.
Flott bilde-/ bildevevutstilling på et historisk og vakkert område. Nydelig hage hvor vi koste oss med deilig mat og kaker. Verdt et besøk.
Ullinsvin er den gamle prestegården i Vågå, et sted med mye historie. Hovedbygningen ble reist i 1780 og har huset flere markerte presteskikkelser. Blant dem Johan Storm Munch 1778-1832som ble født her. Han ble senere biskop i Kristiansand. Dikteren Edvard Storm 1749-1794, senere kjent for sine Dølaviser, ble også født her. Gården har nå 13 bygninger og et vakkert hageanlegg som inkluderer urtehagen til Edvard Munchs oldemor, Christine Storm Munch. Cafe Edvard byr på retter fra hennes kokebok. Her er også galleri med skiftende utstillinger. Besøk av selve anlegget og urtehagen er gratis. Stedet ligger nær Vågå sentrum.
Inspirerende hage, nydelig mat i kafeen og flott galleri
Vel verd et besøk! Nydelig natur, fin atmosfære
Hadde med oss turister, men kom til låst dør. Fra plakatene oppfattet vi at det skulle være åpent. Skuff
Vakkert anlegg. Særlig Anna Gudmundsdottirs utstilling i Låven ble en svært god opplevelse for meg!
Er ærlig Arrena for kunst, riktig atmosfære som gir følelse av ro. Noe Innlandet kan være stolte av. Tora å gjengen har et solid fundament .
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler