facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Koppen

Adresse: Harebakken , Arendal 4846, NO
Telefonnummer: 37 03 65 36
By: Arendal
Rute: Harebakken
Postnummer: 4846


Anmeldelser
Utrolig hyggelig plass med svært kundevennlig og serviceminded ansatte. Fantastisk god gulrotkake med frosting. Anbefales!
Fantastiske verter . Deilig mat og fine priser på drikke Mat: 5/5
Arendals beste kaffe. Nydelig gulrotkake. Hyggelig stemning i lokaler hvor man kan prate. Fint uteområde med utsikt over vannet.
Hyggelig kafé med lav musikk og samtalende gjester. Gode kaffevarer både i kopp og pose, og velsmakende, forseggjorte lunch-retter, kaker etc. Catering er også en populær mulighet. Ofte konserter, foredrag og private selskaper på kveldstid. En viktig del av Arendals rike kulturmiljø.
Beste kaffe i Arendal, dyktig barista som virkelig kan sin latte/cappuccino-art. Også nydelige småretter!
Kjempegod mat, god kaffe! Anbefaler et besøk Mat: 5/5
Veldig god mat og drikke. Ekstremt hyggelig kar som jobber her : anbefaler på det sterkeste å møtes her med venner eller familie!
No9 er byens hyggeligste møtested, med trivelig vertsskap og høy kvalitet på det som serveres! Her er det enkelt å komme i kontakt med andre gjester, bli inspirert til å lære mer om hva god kaffe er, - og smake på annet spennende flaskefor.
Kaffen var fantastisk og det er veldig koselig her. Sandwiches var greit. Service var eksepsjonell.
Perfekt kaffe, god øl og gode sandwicher. Super flink betjening
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe Koppen.

Arendal bakerier

åpningstider, plassering. Harebakken arendal kaffe og te kart bykart, satellitt visning. Cafe Koppen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe Koppen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Koppen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Myrene Hjemmebakeri Myrene Hjemmebakeri 1 km De har yrkesstolthet, godt og sunt utvalg og god kaffe!
Pigene på Torvet Pigene på Torvet 2 km Alltid supert med lekeplasser i sentrum, så man kan ta en pust i bakken mens ungene l...
Baker Jørgensen Baker Jørgensen 2 km Din lokale baker med de ferskeste varene.
Jordbærpikene Jordbærpikene 2 km Tusen takk for kjempe god kremet pasta og en deilig frappe Kjempekoselig atmosfære ...
No9 Kaffe & Platebar No9 Kaffe & Platebar 2 km Veldig god mat og drikke. Ekstremt hyggelig kar som jobber her : anbefaler på det ste...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler