Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Cafe Madam Brix

Info

En bar/café i Steinkjer sentrum med alle rettigheter, som serverer kaker, mat og drikke, kaffe og te i løsvekt, og til tider også åndelig påfyll.

Historie

Café Madam Brix er en bar/café i Steinkjer sentrum med alle rettigheter, som serverer kaker, mat og drikke, kaffe og te i løsvekt, og til tider også åndelig påfyll i form av kulturopplevelser som kunstutstillinger, små konserter og andre kulturaktiviteter.

Vi har trådløs internettilkobling som våre gjester kan disponere.

Hos Cafe Madam Brix kan man få kjøpt enkel mat som vafler stekt i støpejern, assortert salat, knekkebrød og rundstykker. Som varme småretter kan vi tilby nachos med salsa og rømme, quiche med brokkoli & bacon, samt ost og skinke. Dette serveres med salat.

Cafeen serverer espressobaserte kaffedrikker som cappuccino, cortado og caffe latte. I tillegg serverer vi ulike sorter te samt både mørk og lys varm sjokolade,

med eller uten chillismak. Vi serverer også alkoholholdige drikker. I tillegg har vi et stadig bredere utvalg av direkte handlet spesialkaffe og te i løsvekt.

Adresse: Kirkegata 7, 7713 Steinkjer
Telefonnummer: 74167460
By: Steinkjer
Rute: Kirkegata 7
Postnummer: 7713relaterte søk: madam brix quiz, fotballpub steinkjer, chez mathilde, perrongen steinkjer, restaurant steinkjer, lunsj steinkjer
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;