facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Oliven

Cafe Oliven

Info

Velkommen til "stedet i Son". Restaurant, utested, konsertscene, cafe og uteservering. Stedet som passer for alle. Shaker og teamet ønsker deg velkommen!

Produkter

pizza a la carte drinker øl vin take away



"Vi holder til i Stoltenberggården mitt i Son sentrum. Siden 1996 har Shaker Sabetzadeh drevet Café Oliven. Kafeen bruker hagen til uteservering, kalt Olivenlunden."
Adresse: Storgata 26 , Son 1555, NO
Telefonnummer: 64 95 95 81
moc.liamg@62neviloefac
By: Son
Rute: Storgata 26
Postnummer: 1555



relaterte søk: cafe oliven meny, cafe son, cafe oliven facebook, spisesteder son, cafe oliven stengt, solsiden son, cafe oliven son norway, oliven restaurant
Anmeldelser
Meget hyggelig plass. Hyggelig og effektiv betjening. God mat og live musikk.
Personlig har jeg alltid fått god mat. Servitørene er både oppmerksomme, gir gode anbefalinger, er høflige og hyggelige. Et sted for flere type anledninger.
Jeg spiste i dag den beste middagen på leeenge.... Det var en sykt velsmakende og god hjorte biff, som jeg virkelig anbefaler deg å smake på... Den er så absolutt verdt prisen. 3 ganger har jeg spist her nå og jeg er sinnsykt fornøyd med mat
Utrolig god mat, atmosfære og drinker. Et fantastisk sted som jeg kan anbefale på det sterkeste
Koselig sted, god mat i grei prisklasse, som kom relativt raskt på bordet. Hyggelig og oppmerksom betjening. Var der og spiste middag med barna mine langfredag. Skulle gjerne gitt en stjerne til, hadde det ikke vært for at hele middagen, som skulle være en del av en koselig påskeettermiddag med barna mine på 8 og 14, ble ødelagt av en overstadig beruset dame som lagde kvalme og var så høylytt at det ikke var mulig å snakke sammen rundt bordet. Så vi spiste i taushet mens vi måtte høre på denne udregelige damen som snøvla høylytt, banna og ræla og var ordentlig ekkel, typisk "kjerring-full". Personalet hysjet på henne og ba henne roe seg mange ganger, de så jo at folk reagerte, det var jo mange andre som også spiste middag her, men da ble hun bare enda mer høylytt. Fem min før vi skulle gå etter å ha hivi i oss maten, ble hun kastet ut, men da var jo middagen allerede ødelagt Så trekk for elendig atmosfære startet bra, men endte trist, det verste var at barna mine syntes det var veldig ubehagelig da hun kom bort og begynte å snøvle om hvor heldige de var som var med mamma ut for å spise osv. Dette så også personalet. Hadde jeg vært tøffere skulle jeg sagt ifra, men var redd for å lage oppstyr og at hun dermed skulle bli enda mer ufin og lage kvalme foran barna mine. Hadde det vært sent på kvelden, hadde jeg ikke reagert på oppførselen, men da hadde heller ikke barna mine vært med ut på noe som skulle være en koselig middag. Så skjerpings på det området!
Generelt sett ikke spesielt fornøyd. Kaffen er så som så, og ligger over nivået på en dedikert kafé. Til tross for at dette stedet identifiseres som en kafé er det mer en restaurant. Dog, skal det nevnes at det virker til å være greit med hunder i uteområdet, og det kan definitivt trekke opp verdien. Ikke en billig eller rimelig restaurant. Fordelen er naturligvis at den er åpen selv på røde påskedager, men når den billigste hovedretten koster kr. 345,- er det kanskje best å dra innom håndverkbakeriet eller Kiwi, for så å dra tilbake til hytta.
Koselig sted. Fint å sitte ute om sommeren. God pizza! Ble overrasket over at julematen også smakte godt. Den smakte fantastisk
Utrolig god mat , dyrt men veldig godt
Fine lokaler, hyggelig betjening og kjempe god italiensk pizza. Beste jeg har smakt på lenge
Veldig hyggelig kelner og kjempe god mat. Alt er laget fra bunden og spesielt kjøttet er perfekt
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe Oliven.

Son kaffe og te

åpningstider, plassering. Storgata 26 son bistroer kart bykart, satellitt visning. Cafe Oliven adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe Oliven. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Oliven med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler